Изследване показа: половината мъже не знаят къде се намира вагината!

05.09.2017, 16:00

Е, сто пъти казахме! Толкова ли е трудно да се запомни?!

   
 
Изследване показа: половината мъже не знаят къде се намира вагината!

"Мъжете! Те създават ядрени ракети, но не могат да намерпт клитора!" – така се изрази една от героините на най-женския сериал "Секса и града". Оказва се, че е много по-зле.

Ок, клитор – наистина не се набива веднага в очите. Но изследване, поръчано от Националната великобританска генекологична организация (при това благотворителна – каквото и да значи това) – The Eve Appeal, показа, че половината от мъжете не знаят къде се намира вагината.

Иначе казано точно 50% на 1000 запитани не могат да покажат вагината на подобна снимка, на която всичко е добре разграфено: вулва, влагалище, маточна шийка, яичници и маточна тръба (фалопиеви тръби).

1971534

Като начало повечето мъже мислят вагината и вулвата за едно и също нещо. (Вулвата е това, с което наричаш страхливите мъже и представлява външната част на половия орган на мацката. Вагината – нещото, в което правиш секс, ако правеше секс – DIV).

Подобна анатомическа неграмотност шокира The Eve Appeal, чиято основна цел е да направи мъжете част от ранното диагностициране на опасните болести при партньорките им. Ама как да стане като те даже влагалище не знаят какво е.

Момчета, стягайте се!

1971535

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ