Знаците, че срещата ви е пред провал

27.10.2014, 17:45

Не го пожелаваме на никого

   
 
Знаците, че срещата ви е пред провал

Всеки човек е имал лоша среща. Ако някой твърди, че не е така, или се заблуждава, или отказва да приеме този факт. Бихме казали, че по време на всяка среща има много знаци за това как върви тя. Ако човек може да ги разчита, би било много лесно да се разбере дали има смисъл от тази среща или не. Имайки предвид множеството ситуации, в които можем да изпаднем, в тази статия отделяме внимание на признаците, по които определено си личи, че нещата не вървят на добре.

6. Не спира да говори за бившия

Това винаги означава едно нещо – тя не е приела раздялата с бившия и продължава да мисли за него. Ако не може да спре да говори за това колко добър или лош е бил той, значи вашите шансове не са големи. Ако всъщност го мрази толкова много, няма да говори за него... Обикновено причината за това държание е, че още много го обича.

5. "Трябва да си тръгна по рано"

Ако сте на среща и малко след като сте се видели тя започне да обяснява, че след малко трябва да си тръгва... това не е вашето момиче. На всеки няколко минути тя проверява колко е часът или гледа телефона си, като по този начин явно се надява да развие супер сили, благодарение на които да ускори времето.

4. Мълчанието

Това обикновено се случва на първата среща. Най-вече причината са нервите, когато срещнеш някоgo за първи път. Друг вариант, в който има неловко мълчание, е когато срещата не е особено интересна и се чудите какво правите там. По принцип има разлика между мълчанието, когато си нервен, и мълчанието, когато нямаш какво да кажеш. Разликата идва в зависимост от случая.

3. Непрекъснато проверява телефона си

Вашата среща преминава изцяло през това тя да си проверява телефона. Явно е, че очаква някаква причина, за да се махне от срещата и да се прибере на сигурно място вкъщи, далеч от вас. Понякога момичетата имат план и очакват тяхна приятелка да им се обади по средата на срещата и "спешно" да ги измъкне от срещата. Други пишат на приятелите си, че ще ви разкарат и ще се видят с тях. В такива случаи въпросната среща е приключила преди да започне.

2. Не пита нищо за вас

На всяка ваша среща момичето говори за себе си. Накрая на вечерята знаете всичко за нея, коя е любимата ѝ група, колко пъти е била на концертите ѝ, кой е любимият ѝ член на групата, къде живее баба ѝ, от коя държава е баба ѝ, кои са най-добрите ѝ приятели, какво мисли за действащия президент, как я преследват илюминати и т.н. Единственото, което тя разбира за вас на тази среща, е това как ще платите сметката.

1. Плюе върху вас и казва колко ви мрази

Това е най-сигурният знак, че срещата не върви на добре. Всъщност такова нещо не ни се е случвало, но ако едно момиче плюе в лицето ти на втората среща, значи нещата са приключили. Като цяло това не се случва на много хора, но е достатъчен показател за това какъв ще е финалът.

Ако забележите някой от изброените знаци, то със сигурност не сте попаднали на правилната среща. Затова не се надявайте на нищо и бягайте бързо!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ