Знаменитости, които са зле в секса

18.01.2016, 19:00

Да не повярва човек!

   
 
Знаменитости, които са зле в секса

Повечето от тези звезди се славят като секс символи. Техни бивши сексуални партньори обаче ги определят като кръгла нула в леглото. Не знаем дали защото е истина, или защото искат да им отмъстят по някакъв начин, но казаното си е казано.

Анджелина Джоли

1629361

Цял свят въздиша по Анджелина. А бившият ѝ мъж Били Боб Торнтън споделя в интервю, че понякога да правиш секс с актрисата, модел и най-секси жена на света било като да правиш секс с дивана.

Хю Хефнър

1629339

Той може и да има славата на секс божество с всичките си палави зайчета на Playboy, които скачат около него, но бившите му партньорки не се изказват ласкаво за сексуалните му умения. Една от тях споделя в книгата си за Краля на Playboy, че много искала да разбере какво знае и може той в секса повече от другите хора, но била разочарована, че той просто лежал "като умряла риба".

Дори съпругата му Кристъл Харис е критикувала сексуалните му умения в шоуто на Стърн, когато се разделят няколко дни преди сватбата. Не се възбуждала от него. Явно все пак се е възбудила от парите му, защото после се ожениха.

Парис Хилтън

1629353

Данните за креватните прояви на Парис идват от бившето ѝ гадже Ник Картър от Backstreet Boys. Двамата имали връзка за около 10 месеца през 2004 г. и Ник бил разочарован, тъй като Парис не се оказала секс богинята, за която той я мислел. Все била пияна и не ѝ се правело секс много. Разчитала на наркотиците и алкохола, за да получи увереност в спалнята.

Бен Афлек

1629343

Тук и ние не сме изненадани. Той си изглежда като дърво. Но е имал връзка с някои от най-красивите жени в Холивуд. Бившата му приятелка Дженифър Лопес обаче казва, че той не бил много добър в секса, за разлика от музикантите и танцьорите, с които тя е имала отношения.

Тейлър Суифт

1629342

Макар и определяна за много секси, певицата не е добра в леглото. Слуховете гласят, че Хари Стайлс я зарязал точно заради това. Просто не искала да правят секс толкова често, колкото на него му се искало.

Колин Фаръл

1629337

Едно от лошите момчета на Холивуд побърква мадамите. Една от бившите му изгори обаче, Анжелик Джером, казва за актьора: "Може да е тигър на екрана, но на закрити врати е като Мики Маус. Може би е имал толкова много жени, защото те не искат да останат с него, тъй като не е добър в леглото.". Тя казва още, че са правили секс три пъти и е продължило 10 минути. Общо.

50 Cent

1629346

Рапърът повече говори за секс, отколкото да го прави. Така твърди една от танцьорките, която достатъчно се е сближила с него. Все пак тя го определя като истински джентълмен.

Еминем

1629351

Еминем не е в много добри отношения с бившата си съпруга Ким Матърс и може би затова тя казва, че той не бил достатъчно надарен и ти трябвало синьо хапче, ако искаш да правиш секс с него.

Ръсел Бранд

1629338

Може би Кейти Пери не е сбъркала, че се е разделила с него, защото според негова бивша приятелка, той е "разочарование" в леглото.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ