Злополука с пени*а ви, какво можете да направите?

23.04.2018, 11:00

Напишете книга за това! Как какво?

   
 
Злополука с пени*а ви, какво можете да направите?

Ако търсите доказателство, че родителите ще направят буквално всичко за децата си, не търсете нищо повече! Майката ба Рос Асдурян помогна на възрастния си син да уринира, докато се възстановява от тежко разкъсан пенис.

Изключителният пример за майчината любов е подробно описан в Broken Bananah: Комедия, Живот и Секс ... Без пенис, нова книга от Асдурян, 32-годишен комик от Ню Йорк, който сега говори открито за това, счупи пениса си преди три години, докато прави секс.

"Мисля, че всички хора в дълбините на мозъка си знаят, че това е възможно", каза той неотдавна в CNN. "И аз Асдуриан разясни как той и неговата партньорка "почти се приближават до финалната линия ... когато се случил инцидента "Веднага разбрах, че нещо не е наред ", каза той. "Вдишах, усетих болката за няколко секунди, завъртях се, пуснахлампата и се обадих на 911."

2051749

В болницата Асдурян научил, че страдаа от фрактура на пениса, иначе известна като "руптура на корпус каверноза". Д-р Раджвеер Пурохит, директор на реконструктивната урология в болница "Синай" в Ню Йорк и главен хирург по случая на Асдурян, обясни на CNN, че каверновата кост е "уникална тъкан, която присъства само в пениса", добавяйки, че " получавате ерекция, кръвта се влива в корпусната каверноза и тя се напълва като гъба.

Според Пурохит, когато върху корпусната каверноза се прилага прекалено голям натиск, обвивката, която го обкръжава, може да се разкъса, причинявайки разкъсване на капрала. "Можете да си представите балон, който се напълва с вода, а след това имате тази напрегната обвивка, която заобикаля балона и това е, което ви дава твърдост с ерекция", обясни той. - И фрактурата е разкъсване на балона и обвивката около балона.

Разкъсването на пениса може да е по-често, отколкото си мислите. Според проучване от 2002 г. в медицинската литература са споменати повече от 1300 случая на фрактури на пениса от 1935 г. Д-р Джак Мидло, професор и президент на урологичната хирургия в Temple University, каза пред CNN, че вижда един или два разкъсвания на пениса всеки месец.

След посещението си в спешното отделение Асдурян получава процедура, известна като цистоскопия, в която се вкарва камера в пениса, за да се прецени увреждането на уретрата и пикочния мехур. Лекарят, извършил операцията, ималидеалното име за тази работа. "Д-р Уанг, чието име е истинско, първо ми направи цистоскопия", каза Ашдурян пред CNN. - И първият голям тест беше да видя дали мога да пикая в една кана - и не можах.

Тъй като нараняването на Асдуриан било толкова тежко, той трябвало незабавно да претърпи тричасова операция, за да се поправи пениса му. "Направих уретропластика, където почистехме краищата на уретрата и след това сложихме двете краища обратно - каза Пурохит.

2051751

Въпреки операцията, Асдурян не можеше да пикае сам няколко месеца. Това е мястото, където неговата любяща майка влиза в играта. "Близки хора ми помагаха да пикая, включително и майка ми, докато се разкларвах из Ню Йорк Сити, закачен с уринарна тръба за един месец", пише Асдуриан на страницата на Kickstarter за книгата си.

Що се отнася до това, което се надява хората да спечели от злополуката, Асдурян каза пред CNN, че "се надява, че [книгата] достига до хората и кара хората да се смеят".

"Във време, когато хората рядко се смеят, мисля, че това е нещо, за което всички можем да се смеем", добави той.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ