Защо жените мразят Свети Валентин?

09.02.2017, 11:15

Ама това празник ли е изобщо?

   
 
Защо жените мразят Свети Валентин?

Ще се запиташ как въобще е възможно, която и да било жена да мрази този ден, след като той неизменно е свързан с подаръци, любов и романтика. Е, оказва се, че 41% от жените ненавиждат този празник, дори повече и от готвенето на манджи по Коледа.

Според дамите, с всичките тези цветя, сърца и бонбони, празникът губи своята оригиналност. Също така е изпълнен с прекалено високи очаквания. Според теб тя очаква скъпо бижу и вечеря в Италиански ресторант, а поред нея ти очакваш незабравимо сексуално преживяване. А всъщност нито един от двамата не иска да пресилва нещата, а просто да прекара една нормална вечер с половинката си. Също така, целият този натиск да бъдат секси на въпросния празник кара дамите да се чувстват като предмети.

Но как тогава да разбереш какво иска тя наистина?

Недей напълно да игнорираш празника. Все ще измислиш нещо, което не е прекалено натруфено и досадно. Попитай я какво е отношението ѝ към самия ден. Ако не ѝ се занимава особено, един малък букет рози ще свърши работа. Но ако си мечтае за романтика като по филмите, ще трябва да се пожертваш.










   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ