За табутата, фантазиите и побоя в секса

17.03.2015, 18:40

Посещение в непознати светове

   
 
За табутата, фантазиите и побоя в секса

В живота постоянно се разрушават табута. Няколко факта, подкрепящи тази теза:

Факт 1: Счита се, че първият вибратор е изобретен от Клеопатра. Тя взимала насекоми и ги поставяла в куха сфера. Насекомите започвали да жужат бясно вътре и така предизвиквали вибрациите на сферата. Днес използването на вирбатор се счита за нещо нормално.

Факт 2: Въпреки всички католически вярвания и канони, цели четири папи са умрели по време на секс.

Факт 3: Тайландците държат рекорд по брой жени, които са отрязали пенисите на съпрузите си.

Запознавайки ви с тези факти и разбирайки, че в днешно време дори да ви отрежат пениса, не е табу, вярваме, че сте добре предразположени да дадете зелена светлина на някои от най-големите забрани в секса.

Да влезете през задния вход

Аналният секс е може би най-голямото табу сред плътските удоволствия. Мислихме си, че предимно жените се плашат от това, но се оказа, че и мъжете се притесняват не по-малко да не им се натресат в личното пространство - може би това се дължи на факта, че G-точката на мъжа се намира в дупето му и единственият начин да бъде засегната е нещо да влезе там и да я погъделичка, което не е добре дошло при една стандарта сексуална ориентация. Някои считат, че аналният секс е предназначен за хомосексуалисти – на тях ще кажем само "Г*з пол няма" - помислете за това следващия път, когато правите анален секс с приятелката си и се опитайте да не си представяте перчема на Евгени Минчев.

Фетиши

Дори и да не си признава, всеки е завладян от някакъв фетиш. Проблемът обаче идва, когато имате толкова извратен фетиш, че ви е срам да го споделите с приятелката си. Ние нямаме нищо против висенето на куки и щипането, но повечето хора избягват да го практикуват, което е добре. Фетишите все още са нещо странно за повечето хора, затова и реакцията им е по-скоро отрицателна, когато партньорът им ги накара да си обуят вълнени терлици по време на секс.

Четворки, петици, шестици

Оргиите със сигурност са в топ три на най-големите табута в секса. Всеки е гледал подобни филмови сцени, но знаехте ли, че наистина съществуват частни клубове, които са предназначени именно за групови удоволствия? Най-вероятно обикновеният човек няма да приеме това за нормално, но знайте, че за тези, които имат различен сексуален вкус, сексът с няколко души едновременно е най-голямото от всички удоволствия.

Да я наблюдавате, докато е с друг

Табутата в секса са безкрайни, но докато някои от тях приемаме за що-годе нормални, други излизат извън рамките на адекватната комуникация между мъжа и жената. Някои мъже изпитват голямо удоволствие, когато си представят своята приятелка, обладана от друг мъж. Нормално ли е? Знаейки, че не е редно да предложат това на партньорката си, мислите си остават единствено в ума и ето как се ражда табу. Не че приятелката ви няма да се съгласи да я оправи някой друг... Тя може би само това чака.

Говори ми мръсотии

Мръсотиите наистина могат да възбудят и вас, и приятелката ви до едно непознато ниво, особено ако изречете точните думи в точния момент. Този метод на изразяване на чувствата обаче не е добре познат на повечето жени и те не могат да го възприемат като нещо положително, напротив, приемат го като унижение. Съветваме ви, ако решите да превърнете това табу в реалност, да започнете с малко по-чисти мръсотии.

Насилието в секса

Голям кеф е да плеснеш гаджето си, докато правите секс. По задника обаче! Всякакви видове душене, настъпване, скубанье, дранье, запушване на устата, хапане, гризане, удари с юмруци в главата и корема, дори жигосване са табу, което според нас не трябва да се превръща в реалност, а жените, които го практикуват, трябва да се приемат в болница, защото най-вероятно ги боли.

Автор: Александър Петров

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ