За приятелките и тройките

06.12.2011, 09:11

   
 
За приятелките и тройките

Ако често се питате как да убедите готината си приятелка да убеди нейните също толкова готини приятелки или поне една от тях, да си направите тройка, но после мигновено отхвърляте идеята, защото считате, че е прекалено рисковано и неразумно, помислете пак. В секса по принцип рискованото е забавно. 

Няма мъж, който поне веднъж в живота си да не си е мечтал за тройка. Това е най-популярната мъжка сексуална фантазия на света. И тя е доста добре илюстрирана в порно филмите.

Ако мислите за това като повече от фантазия и искате да го превърнете в реалност, трябва просто да склоните приятелката си да го направи. Как? Това е друг въпрос.

Имайте предвид, че нищо няма да се случи, освен ако не убедите партньорката си, че го правите заради нея. За да имате успех при предложението за тройка, жената трябва да мисли, че вие искате да изпълните нейните желания, да реализирате нейните фантазии и изобщо, че вие искате това, за да бъде тя доволна. Затова най-добре първо я питайте какви са сексуалните ѝ фантазии и най-вече проучете кои от тях най-много иска да осъществи. Ако имате късмета да спомене и тройката сред тях, това е моментът да разучите как точно си я представя.

Ако сте още по-голям късметлия да сподели и това с вас, кажете ѝ, че се радвате да го направите за нея. Бъдете внимателни. Веднага след това ще последва сцената "О, ти искаш да оправиш друга жена". Веднага отговорете, че изобщо не става дума за това, наблегнете, че просто искате да осъществите НЕЙНИТЕ сексуални фантазии. Кажете ѝ, че това как е описала сцената и т.н. ви се е сторило просто много възбуждащо, красиво, нежно и бла бла…

Но е важно да запомните, че не трябва да използвате мъжката, а женската терминология за нещата, т.е. не казвайте "Ще ми се да ви оправя и двете, бейби. Ще молите за още", по-скоро се придържайте към това колко красиво, чувствено и нежно ще бъде – това са три от вълшебните думи, за да стигнете до тройката.

После ѝ опишете точно какво възнамерявате да ѝ направите вие и другата жена. Ако я накарате да повярва, че го правите за нея, за да се чувства тя добре и да ѝ бъде хубаво, е по-вероятно тя да се почувства сигурна и да се съгласи. Причината толкова много жени да не допускат изобщо обсъждането на тройка е, че мъжете най-често описват собствените си фантазии и говорят само за себе си, което оставя впечатлението в жената, че те се интересуват само от собственото си удоволствие. А най-голямата грешка на мъжете в тази ситуация е да започнат да описват как искат да правят секс с другата жена.

Изобщо не споменавайте за това си желание. Колкото и силно да напира във вас.

Говорете ѝ за това колко ще бъде хубаво. Вкарайте сексуалния си глас в действие, шепнете ѝ как ще я накарате да свърши и ще гледате другата жена как я докарва до оргазъм. Но не се увличайте и не говорете твърде мръсни приказки.

Също така не забравяйте, че трябва да имате търпение. И да я убедите в това в продължение поне на няколко разговора. Не си мислете, че като си говорите днес и вече ще сте между чаршафите с двете мадами.

Оставете приятелката си да избере коя да е другата жена. Недейте да се изцепвате нещо от сорта: "Леле, твоята приятелка Силвето колко е яка. Искам да я ч**** откакто я видях."

Момчета, на нас това не ни звучи никак лесно. Обаче сме склонни да бъдем търпеливи, да говорим "по женски" ако трябва и да се примирим с някоя не чак толкова готина нейна приятелка, но нима не си заслужава! Секс с две жени – определено една от най-яките ни сексуални фантазии. А и кога друг път приятелката ви не само няма да е бясна, че ще правите секс с друга жена, но и ще участва в това?!

Източник: AskMen

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 06.12.2011 | 23:25
3 тогава пак имаш избор но дупките са с една по-малко... :)
от Не е посочен | 06.12.2011 | 23:14
2 кво да напиша,повече жени-по-голям избор хубаво е когато имаш избор
от Не е посочен | 06.12.2011 | 19:41
1 Най-вероятно обаче е фантазията за 3-ка на вашата приятелка да включва 2-ма мъже! А сега да ви видим :))))
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ