За какво наистина си фантазират жените в секса?

16.02.2022, 09:00

Любопитни сме

   
 
За какво наистина си фантазират жените в секса?

Жените често мислят за секс, даже понякога го правят по-често и от мъжете. Друг е въпросът, че никога няма да си признаят. Дори и не очаквай тя да сподели с теб какво иска в леглото…

Затова ние сме тук, за да ти издадем за какво си фантазират жените в секса!

Секс с непознат

1983295

Може ти е казвала, че иска да се опознаете и сближите повече преди да правите секс. Това е напълно нормално, но тя тайничко си мечтае да сe озове между чаршафите с някой мъж, на когото дори не знае името. Сексът с непознат ѝ дава свободата, която тя обикновено няма и не я задължава да носи отговорност з каквото и да било.

Секс с жена

Истината е, че повечето жени не правят тройки в реалността, заради емоционалните усложнения, които биха последвали след това. Но във фантазията ѝ сескът с една или дори две жени е изключително вълнуващ и екстремен.

Мъжът да доминира

1983294

Тази фантазия винаги се е въртяла в ума ѝ, а сега е подбудена още повече от филми и книги като "50 нюанса сиво”. Тя обожава идеята за мъж, който който гледа на нея предимно като сексуален обект и е обсебен от нея по този начин. Тук мъжът поема целия контрол и цялото му внимание е насочено към нея. Какво по-хубаво от това?

Секс с по-млад мъж

1983298

Той е млад, енергичен и със страхотно тяло. Това, че той не притежава опитът, който има тя е върха на тази фантазия. Тя не само се наслаждава на издръжливостта и на плочките на корема му, но и се радва на възможността да го научи.

Секс в 5-звезден хотел

Това си е едно от клишетата, които повечето жени обожават. Луксозни мебели, сатенени завивки и огромно легло са само част от нещата, за които тя фантазира тайно нощем. И задължително трябва да го направят втори път пред запалената камина, не се и съмнявай!

Секс на публично място

1983296

Тази фантазия е свързана с много тръпка и емоции. Няма значение дали ще е в тоалетната по време на парти, под покривката в някой ресторант или в на седалките в самолета. Тя умира за секс на публично място.

Секс с приятел

1983297

 

Тя не би трябвало да изпитва сексуално влечение към своите приятели от мъжки пол, но всяка жена преживява периоди, в които си фантазира за някой от тях точно по този начин. И точно това, че не трябва да прави секс с него, превръща тази фантазия в толкова вълнуваща.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ