Жените разкриват: Ето какво точно искат в секса

05.10.2015, 17:45

Уж си знаем, ама...

   
 
Жените разкриват: Ето какво точно искат в секса

Който и сексуално активен мъж да попитате как се справя в леглото, всеки ще ви каже, че е много добър. Даже най-добрият. Огромна част от анкетираните обаче вътрешно ще знаят, че изобщо не са сигурни в това, което говорят.

Мъжкото самочувствие относно сексуалните умения никога не е на достатъчно високо ниво. Необходимо е дълго и продължително някоя жена да ни убеждава, че сме сексуални богове, за да започнем да ѝ вярваме. И е нужно само веднъж да не успеем да го вдигнем или да не я накараме да свърши, за да се сринем психически и да се притесняваме от сексуалните си постижения.

А всъщност успехът в секса може да се дължи на съвсем други, простички неща. Открихме кои са те, след като се поровихме в женски списания и разни форуми, в които мацките си споделят. Благодарим предварително. Ето какво искат жените в секса, но често не ни го казват и после ни хулят.

1. "Мъжът да слуша какво му казваме. Когато му кажем "точно така", "да, да, точно там", "продължавай" и т.н., да продължава да прави същото нещо, а не да се прави на велик експериментатор."

2. "Мъжете трябва да искат да се учат и да не се дразнят на конструктивната критика."

3. "Да не се разстройват, ако ги помолим да направят нещо различно. Щом сме си легнали с този мъж, значи искаме да си изкараме хубаво с него и ще направим всичко, за да постигнем целта си."

4. "Най-добрият секс е "Джекил и Хайд". В един момент си секс животно, а в следващия - нежен мъж, който отмества паднал върху челото ми кичур, прошепвайки "толкова си красива"."

5. "Гледайте ни в очите!"

6. "Мъжете не трябва да се страхуват от любовната игра. Тя е задължителна и изключително важна. Не трябва да спират да изследват женското тяло, защото може да се окаже, че най-неподозираното място ще възбуди половинката им до побъркване."

7. "Има разлика между бурен и невъздържан секс и секс, който крещи "ОБИЧАМ ТЕ!". Жените искат и двата вида. Отделно. И заедно."

8. "Най-добрият начин двама души да се забавляват в леглото е да бъдат отворени и честни за това, което искат и от което имат нужда. Да, някои хора може и да се чувстват неудобно, но честността в секса е абсолютна необходимост."

9. "Трябва да има баланс между желанието да задоволиш някого и самият ти да бъдеш задоволен. Ако едното има превес над другото, нещата не са ок."

10. "Най-важното е да се забавлявате!"

11. "Мъже, казвайте името на жената. Може да е само веднъж, но мацката ще го помни дълго време."

12. "Ако сексът ви е харесал, нека жената го разбере, за да не си мисли, че само на нея ѝ е приятно."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ