Жената, която се избави от комплексите си, преструвайки се на пони

01.10.2014, 11:47

Чуден свят, шашав свят...

   
 
Жената, която се избави от комплексите си, преструвайки се на пони

Светът е пъстър, но за някои хора той е като пъстър кон. За да разберете какво имаме предвид, ще ви разкажем историята на жената-кон или 40-годишната австралийка Лин, която вечер е Шан и е малко сладко цвилещо пони, гонещо вятъра и други неща...

Всеки човек си има различни методи за разпускане след работа, но за Лин истинската почивка започва когато се превърне в понито Шан и започне да галопира по хиподрума на град Голд Кост. Разбира се, Шан(тавата) не препуска сама, нейната приятелка Грейс по съвместителство е и кочияшът, уверено дърпащ юздите на буйната кобилка. И въпреки че за много хора (а и коне), подобно занимание изглежда странно, Лин е твърдо убедена, че по този начин си почива най-добре и успява да бъде самата себе си: "Когато съм преоблечена като кон, се чувствам свободна и разкрепостена", добавя дамата, която през деня работи като уеб дизайнер.

1401742

Лин обича животните и вкъщи, освен котката Амбър, отглежда и няколко истински коня, които по думите ѝ разбира прекрасно и това ѝ помага да потъне в пони-реалността по-лесно.

Що се отнася до кочияшa - Грейс не намира нищо лошо в желанието на конят Шарколия да припка по градските алеи. "Лин е много затворен човек и това е единственият начин да преодолее стеснителността си. Когато нахлузи сбруята и седлото, тя се превръща в съвсем различен човек (е, не!). Мисля, че този начин на себеизразяване е не по-лош от останалите, защото всеки човек е различен".

1401740

Сексологът доктор Карол Куин (лечителката), споделя това мнение. Според нея е чудесно, че срамежлив човек бори комплексите си по такъв смел начин. "Нов имидж и нови дрехи наистина помагат да се избавите от комплексите си. Вярвам, че Лин се чувства вълшебно когато препуска с развята грива", допълва лекарката. 

Жителите на Голд Кост не само проявяват разбиране към странностите на Лин, а и в голяма степен се възхищават на смелостта на 40-годишната кобила.

1401741

"Затова аз може би обичам
необхватните с око поля,
конски бяг под плясъка на бича,
волен глас, по вятъра разлян."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ