Ето какво възбужда най-много жените във външния вид на мъжа!

07.03.2017, 20:15

И това не е плосък корем и огромни бицепси! Ура!

   
 
Ето какво възбужда най-много жените във външния вид на мъжа!

Разбира се, всички хора са различни и разбирането за какво е привлекателно е разтегливо понятие. Още повече, че отделяме дни и часове във фитнеса (ок, минути и секунди) с цел да подобрим външния си вид.

Уви, полски учени доказаха, че да се сториш привлекателен на жените изисква далеч по-малко усилия. Спойлер – да престанеш да се усмихваш.

Изследователи от Медицинският факултет към Ягелонския университет изясниха, че репродуктивното съзнание на жената е свързано пряко с проявлението на Тъмната триада при мъжа.

Тъмната триада е психологически термин, който представлява проявлението на такива черти на характера като Макиавелизъм (склонност към манипулация и власт), нарцисизъм (нескрита гордост от личните си качества) и психопатия (асоциално поведение и безпощадност).

Повечето жени са превлечени именно от мъже с нарцистични черти, които на външен вид са: сурово и непроницателно изражение на лицето.

Видимо подсъзнателно жените са убедени, че успешният мъж е високомерен и суров човек. (Сигурно за това жените са толкова учудени, когато разберат, че суровият и високомерен човек е безработен и обича да се бие по мачове.)

Така, че сменяй снимката в Tinder, на която се забавляваш и плуваш с делфини и слагай някоя с арогантна физиономия.

В DIV казваме: Това всичко, разбира се, са глупости, защото от нас да знаеш, че ако можеш да накараш една жена да се хили и се почувства желана, значи можеш да направиш всичко с нея (е, почти всичко).

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ