Да си забравиш вибратора "вътре" за 10 години

25.07.2014, 13:03

Това е работа за Индиана Джоунс

   
 
Да си забравиш вибратора "вътре" за 10 години

Винаги сме чували становището, според което това, че сте били пияни не е извинение. Днес се натъкнахме на един доста интересен случай, който отново провокира този дебат. Една жена в Шотландия забравя вибратора си на работното му място за цели 10 години, тъй като е употребила алкохол по време на процеса на "дилдоването". Но без повече празни приказки – вижте какво казват колегите от Шотландия по случая:

"Жената постъпила в болница, където лекарите установили, че тя се е разхождала с вибратор в себе си в продължение на 10 години без да го осъзнава. Когато пристигнала в болницата, 38-годишната жена се оплаквала от драстична загуба на тегло, треперене и летаргия. Тя също така изпитвала "интимен дискомфорт" в продължение на няколко седмици.

След като извадили оперативно външното тяло, което открили в интимната ѝ зона, лекарите установили, че това е 11-сантиметров вибратор! Пред тях жената признала, че използвала "играчката" 10 години по-рано при секс с приятеля си, но във въпросната вечер била доста пияна и затова е забравила да извади вибратора, заради което той останал в нея."

Добре, че тази жена не е детска учителка, защото, ако изведе децата на екскурзия, половината хлапета сигурно изобщо няма да се върнат. Не че на нея ще ѝ направи впечатление.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ