Грешки, които 99% от жените допускат

07.02.2017, 15:45

Съгласни ли сте с предложенията?

   
 
Грешки, които 99% от жените допускат

Често срещан мит е това, че хората се влюбват от пръв поглед и след това любовта остава вечна. В една връзка, жената е склонна да промени до неузнаваемост мъжа. Тя дава всичко от себе си, отдава се напълно на партньора си, но все се намира някой или друг кусур, който трудно може да се превъзмогне.

Ето кои са най-често допусканите грешки от страна на жените:

Опяват твърде много

Вместо да ти обясни какво точно не е наред, тя ти повишава тон и се започва: "Ти си такъв, ти си еди какъв си". А никой не обича да му четат лекции и да му казват какво да прави.

От една крайност в друга

Отдава се твърде много на партньора, винаги е на линия за интимност и половинката спира да я оценява достатъчно. Или от друга страна, държи се твърде майчински и губи сексуалното си излъчване. А за мъжа понятията "майка" и "секс" определено не вървят ръка за ръка.

Сриват егото ти

Жените обичат да правят твърде крайни заключения като: "Много си мързелив", "Не изкарваш достатъчно пари", "Кога ще направиш това, кога ще направи онова?". По този начин подкопават егото и самочувствието ти.

Не ти позволяват да говориш и те разбира погрешно

Тук проблемът е, че жената се вглежда твърде много в детайлите. Това, че някоя вечер си заспал на дивана, а не до нея в леглото не означава нищо. Но как да ѝ обясниш, че след като се прибираш вкъщи при нея, ядеш от храната, която е приготвила, значи наистина я обичаш.

1854674

Тревожат се твърде много за общественото мнение

Сигурно си забелязал как жената стои с часове пред огледалото, за да изглежда добре, когато излезе на улицата, но същевременно не намира време да се разкраси и за теб. Ти я харесваш такава, каквато е и заради това тя отчита общественото мнение за външния ѝ вид като по-важно от твоето. За нея е по-приятно да знае, че някой ще ти каже "Жена ти е много красива”, отколкото ти самият да ѝ го признаеш.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ