Възрастни девственици разказват за живота си

03.08.2017, 18:00

Как се живее без секс?

   
 
Възрастни девственици разказват за живота си

Сексът е неизменна част от живота на повечето хора. Но има и такива, които са настроени по-специфично към половите отношения, не ги смятат за необходими в живота си или просто все още не са срещнали подходящия човек. 

Вижте какво разказват тези девственици за живота без секс!

Жена, 32 год.

"Ако постоянно мислите за секс тялото ще се изкуши. Ако обръщате внимание само на ценностите, всичко е тихо и спокойно. Това е като огъня: ако хвърлите дърво, то ще изгори, ако не - просто ще си тлее ".

1955872

Мъж, 28 год.

"Да си девствен е лесно. Мастурбацията си е супер! С възрастта момичетата се нуждаят от все по-малко секс, така или иначе. Не се чувствам самотен, имам родители, които се нуждаят от помощ, познати, с които общувам. Трябва да се прави бизнес! "

Жена 29 год.

"Майка ми ми каза, че сексът е разрешен само след сватбата и аз все още се придържам към този принцип. Все още ме е страх от първия път намирам половите отношения за мръсни и вулгарни.

Лесно се оправям без секс, но наистина искам някой да ме гали и целува. Момчетата не ми обръщат внимание, защото не ходя разголена и не съм похотлива.

Представата ми за идеална връзка е законен брак с анти-сексуален мъж, с когото само ще се прегръщаме и целуваме прегръдки без сексуални отношения. Искам деца и може би заради това ще направя изключение."

1955873

Мъж, 27 год.

"Вярвам, че трябва да се ожениш девствен. Използваните жени са като използваните кондоми. Плюс това вървят с вирусни инфекции, аборти, разочарования от минали връзки и се оплакват за размера на пениса. Колкото повече остарявам, толкова по-малко искам момиче. Сега си мисля да спестя пари и да си купя жена от Азия чрез агенция”.

Мъж, 23 год.

 

"Никой не е умрял от въздържание. Насъбраната енергия може успешно да се изразходи чрез творчество. Вярно е, че в такава ситуация, самотата е неизбежна, но аз вече съм свикнал”.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ