Всичко, което трябва да знаеш за нимфоманките

04.10.2015, 14:00

Мечтаем да я срещнем, но дали е безопасно

   
 
Всичко, което трябва да знаеш за нимфоманките

Написахме ти тази статия, защото всички мъже мечтаят за тях. Обаче нимфоманки за всички няма. Все пак ще се опитаме да те убедим, че това не е толкова зле, а покрай теб ще пробваме да убедим и себе си. Започваме.

Наименованието на нимфоманията се дължи на древногръцките митове, където са описвани нимфите - божествени и красиви същества, като похитителки на смъртни мъже за удовлетворяване на собствените си похотливи желания.

По учебник:

Нимфоманията е състояние на повишено полово влечение, съпоставим с хиперсексуалността (това не е положително състояние). Често терминът се употребява в преносен смисъл за обозначение на анормално сексуално поведение. Симптомите за състоянието са постоянната сексуална неудовлетвореност и желание за секс с много партньори. Нимфоманията се свързва с психическо или нервно разстройство и ендокринна недостатъчност.

Накратко: нимфоманията е болест

Нимфоманията е натрапчива идея, която се крие трудно от околните. Тя е сериозно сексуално отклонение. Сега чети внимателно: въпреки нагона голяма част от нимфоманките са неспособни да изживяват оргазъм. С времето сексът става отчайващо изживяване, но въпреки това желанието за него не престава. Нимфоманията е също изява на вътрешен конфликт, на смутен семеен живот в детството или в момента.

Нимфоманията може да бъде причинена от различни причини:

  1. Органично поразяване на централната нервна система
  2. Хормонален дисбаланс
  3. Прием на медикаменти
  4. Маниакално разстройство на личността
  5. Свръхсилно сексуално влечение или вродена нимфомания
  6. Физиологични процеси (бременност)
  7. Тесни дрехи (например корсетите, които стимулират притока на кръв към тазовата област)

Та, в крайна сметка, трябва да разбереш, че това е болестно състояние и засегнатите от нея имат сериозни проблеми. Така че, ако имаш някакъв болен фетиш, си го избивай от главата докато е време.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ