В какви легла обичат да лежат жените?

08.02.2017, 17:15

Кажи сбогом на чаршафите със супергерои!

   
 
В какви легла обичат да лежат жените?

Вероятно възглавниците ти са разхвърляни по пода, покриваш леглото си с постелка от полиестер, а одеялото ти е смачкано на топка и захвърлено по средата на леглото. Е, за да приютиш красивата девойка между чаршафите, спалнята ти трябва да претърпи драстични промени.

На първо време се увери, че спиш върху истинско легло, а не на купчина парцали на пода. След това гледай да е достатъчно голямо, за да побере двама души. Отърви се от скърцащите пружини и си купи нормален матрак. Повтаряме - нормален матрак, а не водно легло.

Много важно е да има чаршафи от памук, здраво захванати за матрака. Трябват ти калъфки за възглавници от същия комплект, а не в лилаво и оранжево на зелени човечета. Забрави за покривалата, те са претрупани и събират прах.

Подсигури една по-дебела завивка в случай, че стане студено през нощта.

Как да "аранжираш" леглото?

Знаем, че изобщо не те бива с аранжировката и я смяташ за напълно безполезна, но бъди сигурен, че дамата ще я оцени. Ступай възглавниците, за да станат по-пухкави и ги подреди прилежно една до друга. Постели одеялото и леко го подгъни, вместо да покриваш с него цялото легло, сякаш криеш цяло тяло отдолу.

Ето, че вече имаш спалня като на нормалните, възрастни хора. Честито!

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ