В Северна Корея правят "любовна отвара", която засилва мъжкото либидо

28.11.2016, 18:45

Ким Чен Ун се грижи за сексуалната благодат на своите поданици

   
 
В Северна Корея правят "любовна отвара", която засилва мъжкото либидо

Когато му остане малко свободно време от преследване на хора заради някоя смешка, екзекутиране на политическите противници и изграждане на оръжия за масово унищожение, изглежда, че Ким Чен Ун обръща вниманието си към подобряването на сексуалния живот на гражданите. 

The Sun цитира безкрайно надеждния и никога пропаганден национален вестник на Пхенян, който съобщава, че севернокорейският диктатор е наредил на най-добрите си учени да разработят "любовна отвара" за мъжете в страната. Тя идва в три разновидности и има "тонизиращ ефект, бори се с физическата и психическа унилост, сексуалната дисфункция и нарушения апетит". Властите изразяват надежди, че при позитивни резултати еликсирът ще започне да се продава и на запад, като той вече се разпространява с инструкции на английски, китайски и руски.

Отделно ръководителят на екипа, отговорен за това чудесно откритие, Рю Ил Нам обеща, че в най-близко бъдеще Северна Корея ще започне да произвежда лекарства за рак. "Ракът не е нелечима болест и ние ще продължаваме да създаваме ефективни лекарства, които да се борят с него.", казва той. 

Какви герои са само учените в Северна Корея! Ние не се съмняваме, че освен за рака те са открили лечение за СПИН, Алцхаймер, Паркинсон, диабет и астма и в най-близко бъдеще ще ги раздават без пари на щастливия корейски народ. Да живее партията!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ