Брутални сексуални истории

17.02.2016, 14:00

Защото другите хора водят по-интересен интимен живот от вас

   
 
Брутални сексуални истории

Да, подозренията ви се потвърдиха - вие сте скучни и консервативни, особено що се отнася до секса. Всички останали хора водят разюздан, див и изключително интересен интимен живот. Пълни са с интересни и пикантни истории, които могат да разказват докато умрат, без да се повторят.

Точно такива брутални сексуални преживявания сме ви приготвили днес. Някои са смешни, но други са си направо болезнени. Всички обаче са анонимни.

1. Приятелката ми ме яздеше. Изглеждаше страхотно и изведнъж ми се прииска да се изправя леко и да я шляпна по задника. Е, малко прекалих с ентусиазма и ударих топките си, които бяха между краката ѝ. Имах нужда от малко време, преди да продължим със секса.

2. По време на секс извиках собственото си име. Бях много възбуден и си представях как тя го казва, но явно съм си го помислил на глас.

3. Заспах докато ми правеха свирка.

4. Докато я оправях на задна, кихнах и ми потече кръв от носа.

5. Бях пиян и гледах как приятелката ми се забавлява с друга жена. Реших, че искам да я опъна (приятелката ми) на задна, но пък другата беше много висока и моето момиче беше почти на ръба на леглото. Опитах се да запазя равновесие на ръба, но паднах и си разбих главата в стената. Двете изобщо не разбраха какво се случва.

6. Правихме секс върху легло, за което знаехме, че е счупено, но бяхме пияни и не ни пукаше. Всички в къщата чуха бруталния трясък, ние паднахме, удряйки се в стената, и се заклещихме между рамката и матрака. Едва се измъкнахме.

7. Едно момиче ми правеше орална любов и се справяше много добре. В един момент леко ме повдигна и аз се изпуснах. Миришеше ужасно.

8. С жена ми правехме секс в мисионерската поза, когато едната възглавница падна върху нощното шкафче и се запали от свещта, която бяхме поставили там. Веднага видях какво се случва и взех друга възглавница, с която да удрям по запалената, за да изгася огъня. И двете изгоряха.

9. Момичето беше отгоре и съвсем скоро щях да свърша. Малко преди края, тя стана и семенната течност ме изпръска право в лицето. Лежах и не знаех какво да правя. А мацката едва дишаше от смях.

10. Излизах преди време с една мацка. Пийнахме и се прибрахме у дома, за да си легнем. Тя обаче искаше секс. Обясних ѝ, че пенисът ми вече спи и е по-добре да се забавляваме на сутринта. Тя не отстъпи и реших да пробвам. По някакво чудо успях да го вдигна, но все пак отново напомних, че не ми е добре и е по-добре да се откажем. Тя обаче заяви, че от мен нищо не се изисква, освен да си лежа, а тя ще ме възседне и ще се справи сама. Реших, че не е чак толкова лоша идея да заспя по време на секс. Само дето не се досетих, че клатенето върху стомаха ми ще създаде проблеми. В крайна сметка повърнах върху нея, върху себе си и върху леглото. След това явно съм припаднал, а по-късно се събудих със зверски махмурлук и повръщано около себе си. Не съм много горд с тази случка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ