Британец защити дисертация за групов секс и получи докторска степен

03.02.2022, 09:00

Кой като него?

   
 
Британец защити дисертация за групов секс и получи докторска степен

Едва ли идеята за групов секс те навежда на академични мисли и разсъждения. Но този мъж тук практикувал секс с четири момичета и редовно повтарял това действие с  научна цел. 

Раян Сакутс сметнал, че човечеството е отделило твърде малко внимание на тройката и като цяло груповия секс.

Според него тази очарователна комуникация между половете бива пренебрегната от страна на научната общност и затова решава да защити дисертация на тази тема. 

В продължение на няколко месеца той изучава характеристиките на интимните контакти във всичките им разновидности сред младежите. Скоро след това той установява, че скоро след като, обществото стана много по-толерантно към любовта между един и същ пол, все повече и повече хетеросексуални мъже се решават за експерименти в схемата "двама мъже и една жена".

Въпреки това, по време на такива тристранни съюзи, те са склонни да избягват физически контакт един с друг и предпочитат да се наслаждават на удоволствията.

И ето, че в резултат на целия този неуморен труд, Раян успешна защитава своята дисертация и получава докторска степен в сферата на философията. Работата на Скаутс е голям пробив в областта на науката и скоро можем да очакваме  да се появи ново научно звание, наречено доктор на груповата сексология.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ