Аса Акира споделя коя е най-омразната поза за всички порноактриси

12.08.2018, 16:00

Със сигурност може да й се доверите

   
 
Аса Акира споделя коя е най-омразната поза за всички порноактриси

Аса Акира може и да няма докторат, нито бакалавър, за да води рубрика в мъжко списание, но проклети да сме, ако не можем да й се доверим поне по някои въпроси - тези, свързани със секса... очевидно!

Добре, че списание Men's Health са й поверили място в медията си, защото иначе какво щяхме да правим с всичките си наивни представи. Слава богу, можем да разсеем всичките си заблуди, допитвайки се до опитната Аса през акаунтите на Men's Health във Facebook, Instagram и Twitter. Просто сложете един хаштаг #AskAsa и може да получите отговор на някой въпрос, който ви държи будни вечерта.

А такива въпроси има. Например, коя техника в секса изглежда супер на камера, но е изключително неприятна в реалния живот? 

2087872

Аса отговаря от името на цялата индустрия - това е т.нар. "reverse cowgirl" (може да си го google-нете сами), когато мъжът лежи по гръб, а жената се поти върху него.

Докато тази позиция е перфектна за камерата, защото визуализира лицето, гърдите и самото проникване само в един кадър, за жената тази поза е истински ад, защото "изгаря" краката й в рамките на няколко секунди.

Макар че кой мрънка въобще за тази поза в реалния живот?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ