Ако се държите така, гаджето ще ви зареже

17.04.2015, 19:33

Чувствайте се предупредени

   
 
Ако се държите така, гаджето ще ви зареже

Сложното на връзките е, че една с една не си прилича и няма писани правила, които да важат за абсолютно всички двойки. Животът е шарен и сложен и същото се отнася за взаимоотношенията между хората. И все пак има някои общи положения, които водят до еднакви или подобни следствия. Така например, ако се разпознаете в една от следващите фази на поведение, не се чудете, ако не след дълго половинката ви пожелае да се разделите.

1. Не се стараете, ама грам

Винаги тя ви се обажда, винаги тя ви пише първа и все тя поема инициативата. Тя планира срещите ви, тя организира забавленията ви, тя ви взима с колата и после ви оставя.

2. Поддържате профилите си в сайтовете за запознанства

Няма срамно в това, че имате регистрации в подобни сайтове. Тъпо е, ако имате сериозна връзка, да продължавате да влизате в тях и да поддържате или да създавате приятелства.

3. Когато сте с приятелите ѝ, се държите все едно това е най-лошото нещо на света

Не е нужно да сте си първи дружки с нейните приятели, но ако вече дори не се стараете да поддържате нормални взаимоотношения, рано или късно това ще създаде напрежение и като нищо ще получите ритник в задника. И в сърцето.

4. Изневерили сте ѝ

Все тая е колко сте били пияни, как няма никакво значение за вас или каквото там извинение сте измислили. Ако гаджето ви е разбрало, че сте ѝ изневерили, шансът да ви зареже е огромен.

5. Нямате никакви амбиции

Не ви се прави нищо, все ви е тая какво се случва и реално нямате цели, които да следвате. Толкова сте отегчени, че завличате и хората около себе си. Това отблъсква. Дори жената, която ви обича.

6. Опитвате се да контролирате всичко

Държите да знаете всичко за нея, къде е, с кого е, защо е. Това е дразнещо и като цяло не трае дълго в една нормална връзка. Тя и връзката не трае дълго...

7. Карате я да се чувства неудобно

Държите се лошо със сервитьорите и барманите, обличате се супер неподходящо за различни събития и карате вашата половинка да се чувства неудобно или директно да се срамува от вас.

8. Близки сте с нея, само когато сте сами

А когато сте сред хора, не я докосвате и се държите все едно сте само приятели.

9. Създавате ѝ комплекси

Не ѝ правите комплименти, а дори напротив - непрекъснато ѝ правите забележки, което я кара да се чувства зле и непривлекателна.

10. Искрата вече я няма

Преди може би сте били щастливи в тази връзка, но вече не усещате никакво вълнение. Може би и за двама ви е по-добре да се разделите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ