Ако някой ви каже, че е правил тройка, най-вероятно лъже

25.03.2016, 20:00

Вече е доказано научно!

   
 
Ако някой ви каже, че е правил тройка, най-вероятно лъже

Кой от нас не е мечтал за тройка?! Кой от нас не е слушал историите на приятели: "Копеле, на Слънчака с тия рускини - два дена не излязохме от стаята!". Не знаем защо учените са се занимали точно с тройките и лъжците (най-вероятно им е писнало да им набиват в лицето, че са смотани), но доказаха, че ако някой хвалебствено ви разправя за двете Златки - най-вероятно лъже.

Научната разработка, която намерихме, се намира на сайта на списанието "Архив на сексуалното поведение" (даваме линк, за да не кажете, че си измисляме). Та значи изследването е на базата на 274 души - 202 момичета и 74 момчета (18-24 години).

На въпроса: "Правили ли сте секс с две малки котета" 8% от жените отговарят положително, а от мъжете - 24%. От момичетата 31% казват, че биха опитали някога, а от мъжете - 82%. Видимото разделение е налице. От жените в изследването, които биха пробвали тройка, всички заявяват, че това трябва да стане, само ако много добре познават партньорите и това остане в пълна тайна.

Според учените, младежите изявяват желание за осъществяването на различни сексуални фантазии, но преди всичко се придържат към традиционния секс, но с разнообразни партньори. Учените също наблюдават тенденцията все повече младежи да са склонни да се впускат в сексуални изживявания с хора от собствения си пол. Неприятно, но факт.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ