Ако мъжете и жените разменят ролите си за ден

22.06.2017, 15:45

Какво би било?

   
 
Ако мъжете и жените разменят ролите си за ден

Как би се почувствал, ако си чакаш автобуса на спирката и някаква жена изведнъж те стисне за задника? Сега си представи, че минаваш покрай пейка, на която са седнали няколко жени и започват да ти подсвиркват и подвикват: "Много си секси! Ще те спукам от ****!". А някаква случайна мацка не спира да върви след теб и настоятелно да ти иска я телефона, я фейсбука. Ще си кажеш "Много съм вървежен!", но истината е, че на живо нещата стоят по друг начин.

Тази работа с подсвиркването и обарването обикновено я приписваме на мъжете, но е факт, че съществуват твърде разкрепостени мацки, които си позволяват прекалено много щом стане дума за отношение към противоположния пол. Вероятно голяма част от мъжете ще реагират положително на подобно поведение, но трябва да признаем, че не е нормално да те опипват по улиците, независимо дали си мъж или жена.

И ако си мислиш, че няма как мъж да бъде насилен сексуално, това не е точно така. Истината е, че никой няма право да навлиза в личното ти пространство, ако ще да си най-сексапилния мъж на света.

Това видео показва какъв би бил светът, ако жените се държаха като мъже и определено не ни се иска тази ситуация да се превърне в реалност.

***

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ