Абсолютно забранено по време на секс

16.12.2015, 13:00

Научете си урока най-накрая

   
 
Абсолютно забранено по време на секс

Много добре знаете, че при секса има спойлър реплики, като "Миришеш точно като майка ми" или "О, ама това май беше грешната дупка". Вярвате или не, има и по-лоши неща, които можете да направите по време на секс и да развалите всичко. Затова не ги правете, но си знайте за тях!

Да протестирате

Щом мадамата се е запалила, не рискувайте да убиете желанието ѝ с вашите мрънкания. Студено ви било на краката, ама тя да е отгоре, че ви е нещо изморено, светлината не е достатъчно силна или достатъчно приглушена. Ако тя иска да я вържете, да пуснете Slipknot и да я оправите, не мрънкайте, а действайте.

Говорите твърде много

Мръсните приказки в леглото се толерират и дори насърчават, но не прекалявайте с говоренето. И за нищо на света не се отнасяйте в теми като политика, финанси и видеоигри. Не ѝ говорете и за това кога играе любимият ви футболен отбор и на кое място в групата е в момента.

Да пеете

Независимо от певческите ви възможности, не е време за серенади. Дори и най-големите почитателки на музиката ще намерят този акт за неуместен и разсейващ от главната цел в момента - секс.

Да я игнорирате

Имайте предвид, че не сте сам в леглото и целта не е само на вас да ви е хубаво. Не се отнасяйте към жената като към надуваема кукла. Тя също има своите нужди. Обърнете ѝ внимание. Независимо какво сте чували и как го практикувате по принцип, сексът е най-добър, когато не е самотно занимание.

Критика, макар и конструктивна

Никой не обича да го критикуват, най-малко когато става дума за секс. Ако мислите, че с конструктивната си критика и напътствия ще оправите нещата, лъжете се, ще ги влошите. Спестете си анализите за друг път.

Да проверявате колко е часът

Това ще я накара да се си мисли, че ви е скучно, че бързате за някъде, че тя не ви е интересна. Няма значение, че закъснявате за вечерята у вашите, не си поглеждайте часовника, телефона, таблета и т.н. по време на секс.

Свършвате твърде бързо

Това е един от най-често срещаните проблеми при много мъже. Затова не ходете на среща "със зареден пищов", за да избегнете да не си лепнете прякора "Най-бързият мъж на света". И без друго той принадлежи на Юсейн Болт. Ако ви грози опасността да свършите прекалено бързо, представете си как баба ви и дядо ви играят баскетбол. Голи. Ще изкарате още... поне два часа.

Свършвате твърде късно

Има и такива случаи. Щом партньорката ви е достигнала до оргазъм, свършвайте колкото се може по-бързо и ефикасно, за да не се превърне вечерта в истински кошмар, а вие да хлипате на кравай в леглото за това колко ви липсва бившата ви приятелка.

Да ѝ благодарите

Никоя жена не иска да се чувства така сякаш ви е направила услуга. Ако изразявате благодарност, тя ще се почувства използвана и ще си направи извода, че никак не ви се случва често да правите секс. Дори да е така, не искате жените да го разбират, нали?

Друго име

Няма по-голяма обида за жената от това, по време на секс да я назовете с друго име. Ако не знаете как се казва или изобщо, за да не стават грешки, не произнасяйте имена. Иначе тя няма да иска да ви види никога, ама никога вече.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ