DC потвърди, че Жената чудо е бисексуална

01.10.2016, 20:00

Амазонката си е амазонка

   
 
DC потвърди, че Жената чудо е бисексуална

DC Comics потвърди нещо, което феновете подозираха от много време - една от най-популярните супергероини Жената чудо е бисексуална. Това разкри един от авторите Грег Рука в интервю за Comicosity.

Новината не е голяма изненада за по-запознатите, тъй като във вселената на DC Жената чудо, която всъщност носи името Диана, е принцеса-войн от остров Темискира, който е населен само от жени. Според Рука такова развитие на образа ѝ е съвсем нормално и логично.

"Там би трябвало да бъде рай и всички да са щастливи. Едно от важните неща, за да бъде щастлив един човек, е да има пълноценна романтична връзка, а там единствените варианти за това са жени." - обяснява Рука. - "За тях това е съвсем естествено и концепцията за хомосексуалност не съществува."

До сега основният любовен интерес на Жената чудо в комиксите беше агентът от американското разузнаване Стийв Тревър, който попада на Темискира. С въвеждането на новият детайл за сексуалността на Диана, от DC целят да модернизират образа и да избягат от идеята, че Диана е напуснала острова за да преследва Тревър.

Изглежда той няма да е част от филмовата вселена, а каква ще е ориентацията на героинята в нея вероятно ще разберем съвсем скоро. Ние нямаме никакви претенции и ще сме доволни на всеки избор на DC, тъй като Гал Гадот, която ще влезе в ролята, е абсолютно прекрасна и ние ще ѝ се радваме при всички положения.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ