9 затвърдени факта за ерекцията

26.01.2015, 11:45

Нищо не намекваме

   
 
9 затвърдени факта за ерекцията

Ерекцията е неизменна част от живота на всеки мъж. Тя ни съпровожда от най-ранна младежка възраст до късна (а дано!) старост. Тя ни води здраво и денем, и нощем. Тя е нашата стрелка, сочеща в посока на най-привлекателните жени. Понякога ни излага на публични места, но никога не ѝ се сърдим, за да не ни предаде в най-важните моменти.

Познаваме ли я добре обаче? Или просто я приемаме за даденост и не си правим труда да разберем подробности за нея? Е, смятаме, че тази несправедливост трябва да спре точно в този момент, затова ви предлагаме девет еректирали факта, с които да опознаете най-вярната си дружка.

1. Има три различни класификации на ерекцията:

- Рефлексогенна - получава се в резултат на физически контакт;

- Психогенна - получава се в резултат на фантазия;

- Нощна - получава се по време на сън.

2. Повечето мъже имат около 11 ерекции на ден и между 3 и 5 нощем докато спят.

3. Някъде около 16-тата седмица на бременността мъжките фетуси може да получат ерекция. Сега ви става ясно, че "ритането" на бебето може да е нещо съвсем друго...

4. През 1995 г. институт в Чикаго открива, че ароматът на донати в комбинация с лакриц увеличават потока на кръвта към пениса с 32%.

5. За да се "изправи гордо", на члена са му необходими около 130 мл. кръв. Някои тонери в принтерите съдържат толкова мастило.

6. Най-големият еректирал пенис е 34.5 см. Собственикът му Джона Фалкън често е обискиран по-обстойно по летищата, тъй като полицаите смятат, че неговият 25-сантиметров в спокойно състояние член е скрито оръжие. То може и така да е...

7. Тютюнопушенето особено в тийнейджърска възраст може да увеличи два пъти риска от еректилна дисфункция. Добро кръвообращение - добра ерекция!

8. Отровата, открита във вид паяк, обитаващ Бразилия, може да предизвика дълготрайна и най-често болезнена ерекция.

9. Изследване е показало, че редовното правене на секс помага за намаляване на риска от еректилна дисфункция, така че не се ослушвайте.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ