8 шотчета с любопитни факти за странните сексуални обичаи от миналото

21.01.2015, 16:16

Опаткахме ги на бърза ръка...

   
 
8 шотчета с любопитни факти за странните сексуални обичаи от миналото

Бързата ръка не само не е срам за майстора, а както ще разберете по-долу, дори е част от задълженията на фараоните... Разбира се, не само знатните хора на древността са се занимавали със сексуални заигравки, но и всички останали. При това традиционно - вижте какви са били традициите им.

1. Древните араби отдавали жените си под наем на богаташи, за да повишат социалния си статус чрез детето, което жена им ще роди. След зачеване благоверната съпруга се прибирала при своя арендатор.

2. Привържениците на даоизма смятали, че мъжката сила се съдържа в спермата и препоръчвали след акт мъжете да не еякулират.

3. В древен Египет не просто практикували фелацио, майсторките на оралната любов разкрасявали устните си с червена помада, за да подчертаят своя опит.

4. Древноегипетските населители също така вярвали, че светът е създаден от мастурбацията на върховния бог, от чиято еякулация са се появили другите богове. Заради този божествен автосексуален акт, всяка година фараонът бил длъжен да се съблича и пред поданниците си да мастурбира край бреговете на Нил...

5. По време на Пелопонеската война избухнали размирици сред гръцките жени, защото бил спрян вносът на качествени фалоимитатори, тапицирани с кожа.

6. Когато юношите от VIP семействата на маите достигали полова зрялост, на тях им осигурявали момчета от простолюдието, за да задоволяват с тях еротичните си фантазии, докато се оженят.

7. В Асирия всяка жена била длъжна поне веднъж да участва в ритуала на плодородието, който включвал секс с непознати мъже в храма на богинята на любовта и плодородието.

8. В древността зоофилията била не само развлечение, но и ритуал. Богатите римлянки използвали змии за запълване на нуждаещи се отвори, докато мъжете се сближавали с животни в Колизеума. При гърците пък актът на животноблудство бил централен в церемониите, извършвани в храма на Афродита...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ