7 от най-сексапилните феминистки

03.10.2015, 14:00

В целия свят

   
 
7 от най-сексапилните феминистки

Уважаваме и обичаме жените, дори и мъжемразките. Ако феминизма изглежда така, нямаме нищо против. Подготвили сме ти 7 от най-прекрасните представителки на това "течение". Ако можеха да чистят и готвят щяха да са съвършени. 

1. Ема Уотсън

1576391

Ема мина дълъг път, от луничавия фъстък в "Хари Потър", до мокър сън. Освен секс символ Уотсън е и посланик на добра воля за правата на жените.

В реч пред ООН, актрисата казва:

"Истината е, че ако не променим нещо, ще отнеме 75 години, преди жените да могат да се надяват, да получават същата заплата, като мъжете, за една и съща работа.

15,5 млн. момичета в следващите 16 години ще бъдат принудени да сключат брак още като деца. Ако се запази настоящата тенденция, момичетата в Африка ще имат право на средно образование чак след 2086 година."

2. Кийра Найтли

1576393

Кийра обяви, че полуразголената й фотосесия за сп. "Интервю" не е просто модно хрумване за привличане на публиката, а всъщност е била с по-дълбоко послание.

Найтли се разсъблече по цици и малко по-късно обяви, че серията фотографии на Патрик Демаршелие, са именно – протест срещу нереалистичните очаквания, които се възлагат на жените и тяхната външност, особено на онези, които са известни.

Браво Кирче с циците напред!

3. Бионсе

1576389

Бионсе често е определяна като лидер на феминистките. За себе си казва, обаче:

"Тази дума е прекалено силна... Мога да кажа, че съм модерна, съвременна феминистка. Вярвам в равенството между половете. Но защо трябва да избираш какъв точно тип жена да си? Защо трябва да си слагаш етикети? Аз съм просто жена и се чувствам чудесно така." 

4. Майли Сайръс

1576387

Майли Сайръс, каквото и да си говорим, (дами простете) е пълна порнография. Прави записа на саундтрака към филм за феминистки, които спретват голи шоута в САЩ. Аре сори, ама е малко лицемерно!

"Освободи зърното" е филм за движението, което се бори за правото на жените да се появяват голи на обществени места.

5. Оливия Уайлд

1576390

Не е много активна феминистка, ама много ни кефи. Сложихме я да ни краси страничката, а феминизма оправдахме с няколко поста в "State of Female Justice".

6. Елън Пейдж

1576392

Пейдж е номинирана от списание Тайм в списъка на 100-те най-влиятелни хора. На 14 февруари 2014 г. Елън Пейдж разкрива, че е с хомосексуални наклонности: "Уморих се да се крия и се уморих да лъжа като избягвам директния отговор". Не е наша работа да я съдим, тя е успяла, талантива и земна. Браво от нас! 

7. Кейти Пери

1576394

Деен участник в Chime For Change. За себе си казва:

"Горда съм, че съм си господар на себе си и сама ръководя фирмата си. Аз съм бизнес дама и не се срамувам от това. Не го казвам това, за да се хваля, а за да насърча другите жени."

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ