6 секс съвета, които никога, ама никога не бива да спазвате

08.06.2015, 17:27

Защото ще ви се разкаже играта

   
 
6 секс съвета, които никога, ама никога не бива да спазвате

Куцо и сакато дава сексуални съвети, но често без грам мисъл. Дори величествени корифейки като Нейно превъзходителство Наталия Кобилкина обмислят добре какво говорят, макар и на нас да ни се струва нелепо. Сексът стана толкова достъпен, че масово човечеството си повярва, че много разбира от "сексове" и може да дава акъл на непросветените сексуално фрустрирани люде.

Най-логичното, което можеше да се случи, е да попаднем на изключително нелепи напътствия за по-добър и запомнящ се сексуален живот. Честно казано - смятаме, че са си направо опасни. Ако мислите, че сте достатъчно смели или безразсъдни - действайте на свои глави! Всички глупости, които ще прочетете сега, са извадени от популярни дамски издания. СЛОЧАЕНОС? Не мислим!

1. Вземете вилица и нежно, без да пробивате кожата, започнете да натискате различни части от неговото тяло - например бузките на дупето, гърдите и т.н.

2. Вземете един донат и следвайте инструкциите:

Вкарайте пениса му внимателно в доната. Започнете да го ядете (доната), като през известно време обръщайте внимание и на "заклещения войник". Сладкият вкус на езика ви ще придаде съвсем ново усещане на оралната игра.

3. Извадка от женско списание

Как да флиртуваме успешно посредством SMS:

Изпратете това: "Когато бяхме на гости у вашите, твоята ръка ли ме опипа под масата или тази на баща ти?"

Мнение на специалиста: "Гостуването у родителите винаги напряга младите, така че малко пикантен хумор няма да ви навреди"

4. Поръсете малко пипер под носа му, точно преди да достигне оргазъм. Ако успеете да го разкихате, може да увеличите удоволствието му двойно.

5. Пореден гениален съвет от женско списание:

"Пробвайте този трик: намажете зърната си с цветно червило, например лилаво с брокат. Печелите точка, ако е приятно на вкус. Мъжът ще се побърка по тази промяна във външния ви вид."

6. Тайните мъжки желания, които ще разберете само тук (познйте дали цитираме женско списание):

"Много е неприятно, когато някоя жена се отнася с малкия ни приятел прекалено нежно. Дами, интимните ни части не са чак толкова чувствителни. Понякога много ни се иска да сте по-груби с нас, да ни хванете здраво и да ни обработите така, сякаш доите крава. Може и да ви се струва, че го наранявате, но ви гарантирам, че ще иска още и още." Стивън, 23 години

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ