6 изумителни случая на крайно нагла изневяра

05.05.2015, 14:01

По колко гаджета имат в Китай?

   
 
6 изумителни случая на крайно нагла изневяра

Боже, колко изневяра има по тоя свят, Боже. И все нагла... Ама така е в живота – или изневеряваш, или си дъб. Когато изневерявате обаче, трябва да знаете как да си прикривате следите и задължително да следвате някои правила. Например:

1. Ако имате повече от една любовница, шансът да се омотаете в лъжите си се увеличава.
2. Не си правете Ice Bucket Challenge, ако имате две съпруги едновременно.
3. Не изневерявайте в Южна Африка, ако сте жена – най-вероятно сте прокълната.

Останалите изводи си направете сами от шестте изумителни случая на крайно нагла изневяра.

Китаецът със 17 гаджета

Ако приятелят ви се казва Юан и е от Хунан, Китай, значи най-вероятно вие не сте единственият/та в сърцето му. Тоя палавник се оказва голям хитрец, когато съвсем случайно е разкрит двуличният, дори седемнадесетличният начин на живот, който води. След като претърпява автомобилна катастрофа, лекарите се обаждат на много хора, свързани с Юан, предполагайки, че са част от семейството му. 17-те жени, които пристигат в болницата, се оказват негови интимни приятелки, а нито една не знае за съществуването на другата. Ненаситник си ти, Юане...

Един мъж – три приятелки

Добре, решили сте да изневерите не с едно, а с две момичета – ама прикривайте ги малко тия следи! На тоя пич ще му простим, защото е само на 20 години, когато трите му гаджета разбират една за друга. Горкият Чарли Фишър отива на почивка и въобще не предполага какво завещание оставя след себе си. В деня преди да замине, една от приятелките му вижда съобщение в неговия телефон, от което става ясно, че в живота му има друга. След като заминава, момичето се обажда на телефона и се запознава със съперницата си. Двете установяват наличието и на трета дама в чарлиния живот. Когато три ядосани жени се съберат, нищо лошо не може да последва, а г-н Фишър е посрещнат на летището и от трите глави на ламята, които огласят пространството с гърленото "лъжец".

Заловен заради Ice Bucket Challenge

Кой каза, че Facebook не може да е причина за раздяла? Да се ожениш за две жени едновременно си е смела наглост. Андрю е на 36 години, добър съпруг на две щастливки – Мишел и Филипа. На първата казва, че е защитен свидетел по дело и ще отсъства доста често от вкъщи. Дали наистина е вярвал, че може да живее така до края на живота си? Господин Андрю живее спокойно с втората си съпруга Филипа, а един ден решава да заснеме "предизвикателството с ледената кофа". Клипчето е качено в социалната мрежа със заглавие "Чичо Андрю и леля Филипа". Познайте кой се натъква на това видео и впоследствие на снимки от втората му сватба. Първата съпруга, разбира се. Андрю е осъден на 8 месеца затвор.
Който сам се ожени, никой друг не може да го ожени!

Тази не е жена за един мъж

Ако сте си мислели, че мъжете са нагли, вижте какво прави г-жа Лиана Бариентос. Сватбеният гуляй за многомъжката започва през 1999 г. и продължава до 2010 г., като за това време се жени за 10 различни мъже – всяка от сватбите е регистрирана в различна страна. Смята се, че все още е женена за четирима от мъжете си, а в най-бурния си период е законно обвързана с 8 едновременно. Днес Бариентос е на 39 и е изправена пред две наказателни обвинения заради неверни твърдения относно прилагането на брачен лиценз през 2010 г., а именно, че това е първото ѝ и единствено омъжване. Прокуратурата заявява, че всичките ѝ бракове са част от имиграционна измама.

Заклещени в изневяра

Саша Нгема лудува с младия си любовник в секс-квартира в Йоханесбург, Южна Африка, докато съпругът ѝ е най-вероятно в командировка. Тогава се случва немислимото. Двамата се заклещват един в друг и не успяват да помръднат. Чували ли сте за проклятието "мути"? Според местните това е проклятие, което съпругът прави на интимните части на жена си. Когато жената спи с друг мъж, проклятието се задейства, а двамата остават заклещени, докато законният съпруг не се върне, за да си отмъсти. Дали проклятието е причината за "затъкването" или не, не знаем, но всички разбират за измамниците. Те пък са откарани в болница, за да бъдат разделени.

Хванат чрез Google Street View

Добре де, не баш Google Maps, а Yandex Maps – руската версия на услугата. Докато млада жена разглежда картата, случайно вижда годеника си и гадже от пет години ръка за ръка с друга жена. Когато прелюбодеецът се прибира, установява назрелия проблем и започва да се оправдава, но решението вече е взето и бъдещите младоженци се разделят.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ