5 секс пози, които жените не харесват

10.12.2016, 20:00

Даже мразят

   
 
5 секс пози, които жените не харесват

За мъжете всички пози са чудесни, нали си е секс. Но за жените се оказва нещата не стоят точно така. Изследване на списание Women's Health, проведено с 1200 жени доказа... , абе, доказа нещо много странно. Пригответе са да срещнете истината, след която сексът никога няма да бъде същия. (Поне за няколко дни - докато не забравите за тази, опитваща се да бъде забавна, записка).

И така, 5 омразни женски пози:

05. "69"

Казват, че не може едновременно да получаваш удоволствие и да даваш удоволствие. Било разсейващо.

04. МИСИОНЕРСКА ПОЗА

Жените не я харесват, защото някои мъже не знаят как да разпределят теглото на тялото си върху ръцете. За това - ВНИМАВАЙТЕ. Може да гримасничи не защото много ѝ харесва, а защото и тежите.

03. ЕЗДАЧКА НА ОБРАТНО

Това не са чак толкова лоши новини. Разбира се, изгледа към гърба на мацката не е лош, ама природата не е създала пениса да се огъва под точно този ъгъл.

1781370

02. ЕЗДАЧКА

Жесток удар! Нали така може да получаваме удоволствие и нищо да не правим... Оказва се обаче, че по-неуверените жени не искат да бъдат център на нашия зачервен и възбуден поглед. Ще трябва да взимаме жестоки мерки и да изключваме лампата.

01. КАТО КУЧЕНЦА

Макар и жените да я харесват, те имат едно доста голямо опасение, което е на път да провали позата. В тази поза, ако сте прекалено груби можете да достигнете шийката на матката и да подарите на мацката едно не особено готино приключение. За това - по-нежно и внимателно.

1781369

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ