5 признака, че за нея сте двойка

02.09.2014, 10:16

Внимание!

   
 
5 признака, че за нея сте двойка

Жените са много странни същества - поухажваме ги, поцелуваме ги и те вече са влюбени. При тях доста бързо се случват романтичните неща и докато ние още се чудим дали да им се обадим пак, те вече си представят розово бъдеще, пълно със сърца и бебета. За разлика от нас, мъжете, дамите обожават усещането да са "двойка" с някой пич. Това ги кара да се чувстват пълноценни. А нас ни кара да се задушаваме, бат Георги.

Вижте 5 сигурни признака, че мацката, с която имате джиджи-биджи, е хлътнала здраво и ви е сложила в зандана на "романтичната двойка".

1. Започвате да се виждате по график

Правите си планове за уикенда. Съобразявате се с нейните намерения и тя с вашите.

2. Водите "сериозен разговор"

Мацката иска "да поговорите". На вас ви се свива под стомаха, защото разбирате едно - вие сте двойка, поне в нейните очи. "Сериозният разговор" обхваща теми като срещи с други хора, секс, обяснения в любов. Помислете добре дали сте готови за по-сериозно обвързване.

3. Качвате си общи снимки във Facebook

Ако нещо не е написано във Facebook, то все едно не се е случило, нали? Трябва ли да смените статуса си на "Обвързан"? Тя мисли, че трябва. И ви подпитва. Не се поддавайте. Ако натискът е твърде голям, пуснете няколко общи снимки и мацката ще се успокои.

4. Запознава ви с родителите си

Опа... това е сериозен знак, че иска да получи одобрение от родителските тела. Разбира се, нищо не ви пречи да се запознаете с тях, но добре си помислете дали искате да ви наричат "зетя", ако не се кефите на подобна перспектива.

5. Карате се

В началото на всяка връзка всичко е слънце и любов, няма за какво да се скарате. Ако още тогава обаче мацката започне да налага своите желания, пренебрегвайки вашите, приемете този знак като "червена лампа". Само от вас зависи как ще се развият нещата занапред.

Източник: AskMen 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ