5 истории от лекари за най-смешните сексуални травми!

20.11.2018, 17:00

На тях им е смешно, а на пациентите – никак

   
 
5 истории от лекари за най-смешните сексуални травми!

Сексът освен приятно деяние може да бъде и опасен. 5 лекари споделиха за най-забавните си случки на работа (разбира се, забавни за тях – не за пациента). Чети и внимавай как да не правиш.

1."Веднъж преглеждах пациентка, която получи остра алергична реакция около клитора. Оказва се, че любовникът ѝ ял някакъв чили сос преди да и направи орално удоволствие."

2. "Аз съм хирург и количеството предмети, което съм изваждал от задния вход на пациенти е учудващо голямо. Хора, вие сериозно ли?!"

3. "Пациент на около 60 години дойде с халка на пениса. Работата е там, че чел в интернет, че това ще помогне при еректилна дисфункция. Това, което постигна обаче е да се надуе онази му работа до нереални размери. Трябваше халката да се отстранява с лазер."

4. "Един младеж реши да експерементира с виагра. Дойде в болницата след 6 часова ерекция, а пенисът му – виолетов. Това се оправя само с голяма игла и отстраняването на кръв директно от достойнството му."

5. "Веднъж в болницата дойде момче, а от пениса му се лееше кръв все едно е фунтан. Оказва се, че докато правили 69 с приятелката му, тя го захапала без да иска. Трябваше да му преливаме кръв."

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ