5 знака, че жените искат да говорите с тях

21.04.2016, 20:30

Атакувайте!

   
 
5 знака, че жените искат да говорите с тях

Мъжете често се притесняваме да заговаряме жени. Чудим се дали на една жена ще ѝ бъде приятно да говори с нас, или ще ни приеме като натрапници. А никой не обича да се чувства нежелан.

Покана за разговор No1: Игра с очите

Всяка жена ще започне да общува с вас първо с очи. И този вид общуване е много емоционално и интимно. По принцип хората не гледат в очите други хора, които не харесват. Затова, ако тя по никакъв начин не ви поглежда в очите, да знаете, че не умира от желание да си общувате. Ако търси погледа ви, значи иска да я заговорите. Следете очите ѝ, обикновено отнема около 3 секунди да огледаме лицето на човек. Ако тя ви гледа по-дълго, не се колебайте, атакувайте, това е сигурен знак, че тя иска да говори с вас.

Покана за разговор No2: Тя ви оглежда

Ако ви се случи следното: жената ви поглежда в очите, после бавно плъзва погледа си надолу по тялото ви и се връща пак до очите, значи е сериозно заинтересована да ви опознае отблизо. Може и да ви погледне, после смутено да отмести поглед встрани и пак да ви погледне с лека усмивка. Сигурен знак, че ви харесва.

Покана за разговор No3: Езикът на тялото

И мъжете, и жените, правят малки знаци, когато харесват някого. Оправят си дрехите, часовника, пипат си косата. Жените особено или навиват някой кичур на пръст, или слагат небрежно коса зад ухото си в опитите си да привлекат вниманието на мъжа. Може също така да потъркат врата или китката си. Когато жената е отворена за разговор, тя стои с ръце спокойно пуснати до тялото. Скръстените ръце са знак за защитна реакция и нежелание за навлизане в личното пространство.

Покана за разговор No4: Близост

Ако една жена ви харесва и иска да общува с вас, тя ще застане по-близо. Не толкова близо, че да се спъне във вас, но достатъчно близо, за да ви огледа и да ви даде знак, че иска да си говорите. Ако сте в бар например, който не е претъпкан, но жена (уж) без да иска ви докосне по ръката или се сблъска с вас, то тя най-вероятно ви харесва и няма проблем да я заговорите.

Покана за разговор No5: Небрежно пусната реплика

Отивате за кафе сутринта, а там стои жена, която небрежно казва как кафето ѝ се бави или на спирката се суети, че автобусът не идва. Разбира се, има много хора, които само мърморят по цял ден и едва ли това е защото искат да ви вземат номера. Така че как да направите разликата, ами просто търсете и другите знаци - търсене на близост, езика на тялото, погледа.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ