5 детайла от вашия сексуален живот, които тя обсъжда с приятелките си

13.04.2016, 11:15

Ето за това така се кикотят, когато ви видят

   
 
5 детайла от вашия сексуален живот, които тя обсъжда с приятелките си

Отново се обърнахме към добрата сексоложка Валерия Дор, която вече доста пъти ни обяснява това, което не разбираме (Всички статии, в които ни помага Валерия, можете да видите - ТУК). Днес тя ще ни разкаже за именно онези неща, които си говорят жените, а после ни се подиграват и се кикотят. Много подло, момичета!

Ето какво казва Валерия.

ЧЕСТОТАТА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ

Тази информация жените задължително споделят с приятелки - за да сравняват. Може изведнъж да се окаже откачено, че правите орален секс само в понеделник, а тантрически всяка трета и четвърта сряда на месеца. А, не, всичко е нормално. Марина и нейния са по същото разписание.

СТЕПЕНТА НА ЕГОИЗЪМ В ЛЕГЛОТО

Ако в началото на отношенията ви рицарството се е определяло от количествата, подарени цветя и бонбони, то сега се определя от прекараните минути в долната половина на момичето. За джентълменство се приема, когато изкарате играта докрай и накарате момичето да свърши. Ако не успеете - при това периодично, не се учудвайте от снизходителния поглед на приятелките ѝ.

ВЪНШНИЯТ ВИД НА ПЕНИСА ВИ

Даже ако още сте само до целувки и разходки в парка, момичето е обсъдило с приятелки предполагаемия външен вид на пениса ви, който според нея се основава на телосложението ви, номера обувки и зодиакалния знак. А ако вече правите секс, то трябва да ви е ясно, че приятелките й са в час за всички ваши анатомични особености.

КОЛКО СТЕ ДОБРИ В СРАВНЕНИЕ С НЕЙНИЯ "НАЙ-ДОБЪР"

Всяко момиче си има сексуален бог, сравнение, с когото всички други мъже нервно пушат в леглото. Затова често приятелките питат: "И как е в сравнение с...". Цинизмът е пълен.

1685395

КАК Я КАРАТЕ ДА СЕ ЧУВСТВА

Най-чувствителната част от женските разговори. Случва се нещо такова: в леглото сте напълно всеотдайни, послушни и следите тя да се чувства добре - на приятелките ще каже: "Не ми е уютно с него" или "Не чувствам, че сме наистина близки". Може да е обратното - не правите никакви усилия, за да ѝ угодите, а на приятелките казва: "Това беше невероятно".

Нейните емоции след секс зависят от цял набор от фактори: хормони, емоции, настроение, алкохол. Затова просто се постарайте да направите максималното, пък тя да си говори каквото ще. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ