4 съвета за свалки от 60-те години

19.11.2014, 10:16

Нелепи или безценни?

   
 
4 съвета за свалки от 60-те години

Ходенето по срещи е голяма драма особено за мъже, които си нямат понятие как да се държат с жените. Така че не виждаме нищо срамно в това човек да получи няколко съвета, които да му помогнат да поразчупи малко обстановката. Е, през 1967 г. се появява американски филм, чиято цел е да "тренира" мъжете на правилния начин на държане. В това число и свалките.

Сега няма да ви пускаме целия филм, но ще ви покажем 4 основни момента, които смятаме за важни:

1. Уважавайте дамата и не закъснявайте

Да планираш значи да знаеш къде и кога ще правиш нещо точно определено. Ако срещата ви е уговорена от известно време, постарайте се да сте готови навреме. Ако закъснеете, ще покажете неуважение към дамата. А и към себе си.

2. Грижете се за дамата

С други думи - улеснявайте нещата за нея. Ако искате да накарате дамата ви да се чувства комфортно, правете малки жестове на кавалерство, които ще я поласкаят, а и ще ви дадат червена точка.

3. Не се дръжте като задник

Така. Вече сте на среща и това значи, че има причина да искате да излезете с тази жена. Дори и разговорът да не се движи съвсем гладко, не изгрубявайте и не се дръжте като задни части. Опитайте се да намерите общите неща помежду ви.

4. Бъдете сигурни, че дамата ви се забавлява

На срещите трябва да е забавно. Затова не говорете за проблеми, драми и бивши гаджета. Споделете какво ви харесва, какво ви вдъхновява, но и не забравяйте да се интересувате от живота на човека срещу вас. Дори и да усещате, че с тази жена не е за вас, не се дръжте грубо.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ