4 признака, че те иска само за зимата

25.10.2016, 20:15

Говорим за новата женска тенденция "winter boyfriend"

   
 
4 признака, че те иска само за зимата

Напоследък се по-често срещаме едно интересно определение, което леко ни стряска – "winter boyfriend". Иначе казано на български "гадже за зимата" (гадже е циганска дума, без майтап). Значението е прозрачно, като висулка – "гадже за зимата" е такъв временен експонат в битието на жената, който бива канен само за студените зимни нощи. И както гласи името, когато пролетта настъпи, отношенията с клетия "winter boy" се разтапят като снежен човек и той бива захвърлен като елха след Коледа

Ние разработихме сложна система от 4 признака, че тя те иска точно за това. Приятели сме ти и не искаме да плачеш на пролет, за това чети внимателно.

1795453

ПРИЗНАК 1

Момичето е твърде активно

Ти си адски красив, порочно остроумен и от дете караш червена спортна кола? Тогава си наясно с повишеното женско внимание. Ама, ако си обикновен мрънкащ циник, като нас, излишното и повишено женско внимание, трябва да включат мигновените ти локатори – нещо не е както трябва!

Цитат от живо момиче:

"Колкото повече харесваме един мъж, толкова повече време отделяме как да отговорим на неговото "К'во ст'а?" в чата. А мъжете, които не особено ни вълнуват, с тях общуването става доста по-лесно. За това, когато мацката сама се застрелва и ти дава номера си – пускай локаторите и се съмнявай. Много е вероятно да има нещо гнило."

ПРИЗНАК 2

Винаги се виждате у тях

Когато жената много харесва някой мъж, тя е готова на всичко да влезе в ергенското леговище и да го съсипе с дезодоранти, ластички, четка за зъби и онова демонско нещо, което наричат сешоар.

Цитат от живо момиче:

"По този начин си маркираме територията, така дори да замъкне някоя пача у тях, тя нагледно може да видим, че там вече има жена! Така че, ако мацката избягва по всякакъв начин всички твои покани да прекарвате време у вас – бъди бдителен"

ПРИЗНАК 3

Избягва приятелите ти

Все още никоя наука не е успяла да отрече огромната роля, която имат приятелите върху психиката на мъжа. И това нещо жените много добре го знаят. За това, ако ожесточено избягва Гецата, Пецата и Симеца, съвсем не е задължително това да е, защото Гецата е алкохолик, Пецата – простак, а Симеца – наркоман.

Цитат от живо момиче:

"Момчета, нямайте доверие на жени, които не искат да се запознаят с приятелите ви, женският контрол винаги изпъква, ако го няма – значи не и пука много."

ПРИЗНАК 4

Никакви разговори за бъдещето

Ти многозначително произнасяш "През май Троян е просто забележителен...", а тя те гледа с непроницателен поглед и даже не мига? Много лошо, брат.

Цитат от живо момиче:

"Именно съвместните планове изграждат младата и уязвима връзка, ако тя не иска да ги прави... просто не мисли за бъдеще с теб."

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ