4 жертви, които правим само заради жените

29.09.2014, 11:50

Кой ли ни кара изобщо

   
 
4 жертви, които правим само заради жените

Колкото и да повтаряме на жените, че мразим да правим определени неща, те продължават да ни карат да ги правим. Да кажеш на гаджето си, че нещо не те кефи и да очакваш тя повече да не го поиска, е като да хвърлиш на кучето си пържола и да му изкрещиш "НЕ Я ЯЖ!". Шансът е нула. Жените никога не се отказват и когато става дума да накарат половинката си насила да свърши нещо, развиват неочаквано умение за безгранична упоритост, каквато светът не е виждал. Като например в следните четири ситуации:

1. Срещаме се с родителите ѝ

Жените не разбират защо мразим това. Сега ще им обясним - ние искаме да правим секс с вас и родителите ви го знаят много добре, затова ни е неудобно да се срещаме с тях и да ги гледаме в очите. Все едно да влезеш в някоя банка, да се прегърнеш с охраната, да му намигнеш и да му кажеш "Пич, дано имаш патрони, защото тази вечер мисля да изкъртя сейфа на тази банка."

2. Запознаваме се с приятелите ѝ

Приятелите и приятелките на мадамите се сменят по-често от настроенията им. Никой мъж не иска да се окаже сред групичка от пет-шест момичета, които се смеят на тъпите си шегички, правят си празни комплименти и се лъжат една друга, че не изглеждат дебели.

3. Гледаме "мъжки филми" заедно

Ужасно е да се гледат "мъжки филми" с гаджето, защото по време на целия филм тя ни залива с безсмислени въпроси. В началото отговаряме, после обаче спираме и започваме да я игнорираме, защото тя практически ни пречи да гледаме филма. В един момент се нацупва и заплашва да спре да ни говори "като сме такива". Което е все едно надзирател в затвора да заплаши затворник, че ще го пусне на свобода, ако продължава да прави глупости.

4. Ходим по дискотеки

Не разбираме защо, но мацките си умират да ходя по клубове. Дори когато са обвързани. Рано или късно някой загорял младеж ще я издразни и на всичкото отгоре ще трябва да се бием. И то за да докажем, че сме силни и можем да я защитим. Изход? Не ходете по клубове. Не и с гаджето си.

Източник: BroBible

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ