4 вида секс, които трябва да правиш

26.10.2015, 14:00

Преди да се ожениш

   
 
4 вида секс, които трябва да правиш

Много е вероятно, ако успееш да ги направиш, да ти се убие желанието за обвързване, какво да говорим за женене. И ако заглавието не ти харесва, го приеми така - "4 вида секс, които всеки мъж трябва да прави задължително!". В случай че си ги направил – стискаме ти ръката.

1. Секс без обвързване 

Звучи елементарно, но ако ти се е случвало, знаеш, че никога не е толкова просто. Жените много обичат да казват, че "няма проблем", а после... тенджера вряла вода те изненадва в гръб.

Сексът без обвързване е често явление, но носи огромно количество скрити рискове и много трудно може да задържиш положението задълго. Истината е, че секс без сериозни отношения може да получиш само от проститутка, но и там имаш финансови задължения.

2. Секс с по-възрастна жена

По-възрастните жени винаги са ни привличали. Дали заради класата и обаянието, дали защото са пораснали и са по-наясно какво искат, или просто защото са по-опитни и в леглото могат да те върнат в първи клас. Зрялата жена си е зряла жена. Ама не прекалявай все пак!

3. Секс за една вечер

Тука и да сбъркаш с жената, знаеш, че на сутринта ще се прибереш. Обаче дори в тези мимолетни отношения се дръж на ниво. Не обещавай неща, които няма да изпълниш.

4. Тройка

Говорим за две момичета (другото да го оставим на порно индустрията). Не е толкова трудно да се уредиш и до голяма степен не прилича на това, което си гледал по телевизията. По-скоро е спортно състезание, отколкото удоволствие. Това от едни приятели го знаем.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ