15 неща, които една жена не трябва да споделя с приятеля си

14.12.2014, 17:00

Трябва да остават само и единствено за женската част от обществото

   
 
15 неща, които една жена не трябва да споделя с приятеля си

Списъкът с неприятните типично женски неща е дълъг. За да има нормални отношения между двама влюбени, не е нужно момичето да казва всичко на своя приятел. Със сигурност той държи на вас, но не и по този начин. Нещата изброени тук са меко казано тема табу за силния пол. Занимавайте го с това колко сте прекрасна, а не с това колко можете да бъдете ужасна.

1. Да се изпикаеш, докато двамата сте заедно под душа

Ако го правите, когато сте заедно на море, е приемливо. Но когато сте на толкова малко пространство с приятеля си, е недопустимо. Максимумът, който може да се постигне, е да го отвратите и да не се къпете повече заедно.

2. Не чистете пъпките от лицето си пред него

Някои момичета умират да го правят пред гаджетата си. Ами като цяло е гадно. По-добре се скрийте в някой ъгъл и го направете сами и на спокойствие, вместо да отвращавате приятеля си.

3. Радостното пръцкане

Моментът, в който решите да се изпуснете пред приятеля си, е този момент, в който романтиката във връзката ви става миризлива. Винаги може да се получи случайно, но като цяло пазете тези неща за себе си. Не всяко момче обича приятелката му да изпуска газове.

4. Детайлното описване на ходенето по голяма нужда

Да опишеш количеството, качеството и миризмата е повече от потресаващо... Чували сме за момичета с такива наклонности! По-добре не! 

5. Да ядеш от пода

Всички са чували за такива случаи. Нещо пада на земята, но е вдигнато за по-малко от 10 секунди, следователно е годно за консумация. Не всички са на това мнение.

6. Споделянето на една четка за зъби

Това е по-неприятно и от лошия дъх сутрин. Устата е мястото, което съдържа най-много бактерии. Надали е най-подходящо да си споделяте четката за зъби.

7. Да споделиш с гаджето за различните инфекции, които притежаваш в момента

Същото се отнася примерно и за хемороидите. Никой не желае да знае какви инфекции притежавате в момента и по принцип.

8. Не си чоплете носа

Когато имате нещо в носа, не е нужно да го изчоплите веднага пред своя приятел. Потърсете начин, по който да се освободите от дразнителя, без да е нужно човекът до вас да става свидетел на всичко.

9. Не говорете за сексуалния си опит

Не вярваме това да е любимата тема на настоящото ви гадже. Да обяснявате с кого, какво и къде сте правили със сигурност не е нещо, с което да се хвалите пред него.

10. Не го шпионирайте

Това само би развалило отношенията ви. Недоверието между двама влюбени само би натоварило тяхната връзка.

11. Менструацията

Има ли нужда от коментар колко любима тема на мъжете е това.

12. Изневярата

Ако решавате да правите каквото и да е в тази посока, поне изчакайте да се разделите с настоящия си приятел. Никой не обича да му изневеряват.

13. Не споделяйте тайните на своите приятели

В повечето случаи тази практика се оказва погрешна. Може да сте си гаджета от много време, но не е сигурно, че непременно вашият приятел ще иска да знае за тайните на близките ви хора.

14. Не критикувайте майка му

Може да ви мрази. Може просто да не ви харесва. Може и да е чисто и просто луда, но почти никой мъж не обича приятелката му да обсъжда постъпките и нрава на най-важната жена в неговия живот.

15. Не казвайте, че имате други ухажори

След като той ви е пожелал и се е преборил за вас, не е нужно да напрягате допълнително обстановката с информация кой ви харесва или иска нещо от вас.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ