13 известни красавици, които могат да ви пребият

31.07.2014, 17:30

И дори ще им благодарите после

   
 
13 известни красавици, които могат да ви пребият

Някои от мъжките фетиши са наистина необясними. Единственото, което ни харесва повече от готина мацка, е готина мацка, която може да ни срита задниците. За щастие настоящият материал е посветен именно на въпросния тип мацки. Вижте кои са 15-те нежни създания, които могат да ни хипнотизират само с поглед... след което да изметат пода с нас преди да сме се усетили.

 

Кейт Бекинсейл

1350993

Тя може да изглежда малка и невинна, но ролята (и костюмът ѝ) в "Подземен свят" ни накараха да преглъщаме на сухо в продължение на часове. Същата работа беше и с "Ван Хелсинг".

Ума Търман

1350992

След "Криминале" за пръв път си помислихме, че тя може да е нещо повече от хубавица, а двете части на култовия "Убий Бил" окончателно ни убедиха, че Ума може да бъде истински ангел на смъртта.

Зоуи Салдана

1350999

Когато през 2005 година я видяхме в ролята на невинното момиченце на татко в комедията "Познай кой", не си и помисляхме, че шест години по-късно "Колумбиана" ще превърне Зоуи в една от най-сексапилните екшън мацки в историята на киното. И да, тя разказа играта на цялата колумбийска мафия.

Алекса Вега

1350990

Всяка жена, която има водеща роля във филм със заглавие като "Мачете", просто няма как да не бъде едно много, много лошо момиче. Това лошо момиче определено заслужава наказание, но едва ли някой ще се осмели да ѝ го достави.

Роуз МакГоуън

1350988

В преобладващата си част "Бибрутално" беше адски гнусен филм, но именно в него се роди една от най-новите мъжки фантазии – страхотна мацка със сприхав нрав и картечница вместо крак! Уха!

Мишел Родригес

1350987

Ако латино дивата не ви е била достатъчна в "Бързи и яростни" и "SWAT", то със сигурност, виждайки я полугола с пистолет и превръзка на окото в "Мачете", ще ви убеди както в сексапила, така и в железния ѝ характер.

Ронда Раузи

1350991

В момента красивата Ронда и най-доминиращият боец в женксата дивизия на ММА съвсем скоро ще направи и филмовия си дебют в третата част на "The Expendables".

Джина Карано

1350989

Засягайки тази тема – първата ММА звезда, превърнала се в актриса, е Джина Карано, която ни взе умовете в "Бързи и яростни 6". Знаем какво си мислите – и ние си мечтаем за мач между Раузи и Карано, но поне засега няма изгледи това да се случи.

Оливия Уайлд

1350996

Отдавна сме прозрели, че въпреки невероятните ѝ красота и женственост, Оливия е мацка, която не бихме искали да изнервяме. Последното доказателство за това беше футуристичната продукция "Трон", когато хем не искахме да я гледаме, защото ни беше страх да не ни изгърми два шамара, хем пък искахме, защото, ами, това е Оливия Уайлд все пак!

Натали Портман

1350995

В неподражаемата красота на г-ца Портман всички сме се убедили много отдавна и няма смисъл да си износваме клавиатурите допълнително. А относно другото – не може едно 13-годишно момиче да започне кариерата си с филм като "Леон" и да не е корава мацка.

Ева Грийн

1350994

След като през 2006 g. заплени всичко, що е мъжко с ролята си на Веспър Линд в "Казино Роял" тази година прелестната французойка показа агресивната си страна в "300: Възходът на една империя", а на 22 август ще стане (вече официално) "Жена, за която си струва да убиеш" във втората част на "Град на греха".

Стейси Киблър

1350997

Говорейки за култови мацки от кеча, няма как да пренебрегнем какa Стейси. Оттеглянето ѝ от ринга натъжи всички ни, но тя се смили и започна да участва като гост-звезда в "Как се запознах с майка ви". И на нас ни се иска да я запознаем с майките ни, но ще трябва да отнесем доста пердах преди това.

Анджелина Джоли

1350998

Хайде, наистина ли вярвахте, че ще я пропуснем? Ако сте родени през 90-те, значи Лара Крофт е била първата ви любов. Не че тя ни оставя голям шанс – смайващо умна e, хипнотизиращо секси и стреля като английски командос. Какво повече да се иска от една жена?!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 31.07.2014 | 19:01
1 Страхотни жени,красиви и секси.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ