12 философски мисли относно секса

26.07.2016, 11:15

Ще се смеете, но и ще се замислите

   
 
12 философски мисли относно секса

Освен да говорим за секса, обичаме и да мислим за него. Е, бихме предпочели просто да го правим, но рядко ни се отваря парашутът. Затова пък редовно ни се предоставя възможност да мислим за секс. Ето какви неща ни хрумнаха:

1. Ако семенната течност имаше приятен вкус, жените щяха да забременяват по-рядко.

2. Ако успеем да накараме момиче да прави секс с нас веднъж, приятелите ни ни мислят за големи пичове. Ако започнем да правим секс само с едно момиче и искаме така да продължим, приятелите ни ни мислят за мъже под чехъл.

3. Цигарата след секс е заменена от зяпане в телефона и скролване на Facebook.

4. Повечето мъже се научават да мастурбират, преди да започнат да правят секс. Следователно повечето мъже се научават първо как да доставят удоволствие на мъж, а след това на жена.

5. Би било хубаво да можем да виждаме жените точно толкова привлекателни, колкото привлекателни сме ние самите. Просто за да добием представа колко привлекателни за срещуположния пол сме всъщност.

6. Да използваш бебешки мокри кърпички, за да се почистиш след като си свършил, е доста подходящо.

7. Щеше да е добре да има приложение, което да води статистика за живота ни. Например: "Днес 9 жени си представиха как правят секс с вас" или "Днес трима души пожелаха да ви удушат".

8. Във филмите, когато добрият тръгне да прави секс, показват как си сваля тениската. Но когато лошият прави секс, показват как си разкопчава ципа на панталоните.

9. 15-годишният ми аз би се отчаял, ако разбере колко пъти съм избирал да поспя, отколкото да правя секс.

10. Ако дори само 0.001% от населението на земята ви намира за атрактивни, статистически всеки ден може да си намирате различен партньор, докато не умрете.

11. В гимназията се чудехме колко време хората трябва да излизат по срещи, за да правят секс. Сега се чудим колко дълго хората трябва да правят секс, за да започнат да излизат.

12. Ако цветовете са половите органи на растенията, следователните изкуствените цветя са вибратори.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ