10 съвета при първа среща с жена

29.07.2015, 14:45

Какво да правите и какво не

   
 
10 съвета при първа среща с жена

Първите срещи с жени могат да бъдат психически натоварващи за всеки мъж. Ще направите ли добро впечатление? Как ще се представите? Ще има ли и втора среща? За един-два часа време трябва да направите така, че въпросната дама да пожелае да се види отново с вас. Това не е лесно, освен ако не ви идва отръки.

Но ако при вас нещата по принцип стават по-трудно, то следните десет съвета може и да ви помогнат да се справите със ситуацията.

1. Планирайте. Имайте ясна идея кога и къде ще се проведе срещата. Изберете място, което е удобно за разговор. Ходенето на кино е приятно, но не е докрай подходящо за първа среща, имайки предвид, че цяла вечер ще се взирате в екрана пред вас. Подберете стилно и приятно заведение, което не е твърде шумно, за да се чувате добре. Обстановката е важна, когато говорим за тези неща.

2. Платете сметката. Дори и тя да предложи да плати своята част от сметката, тактично ѝ покажете, че вие се заемате с това. Ако някога станете двойка, тогава ще намерите начин да си поделяте сметките. Сега обаче това е ваша отговорност.

3. Бъдете уверен в себе си. Тя вече каза "да". Тя иска да бъде тук. Това е достатъчно, за да бъдете уверени.

4. Облечете се добре. Сигурно звучи странно да ви се напомня подобно нещо, но ужасно много мъже не подбират достатъчно добре дрехите си за първа среща. Дори и дрехите да не са ви страст, постарайте се, защото случаят си заслужава.

5. Бъдете там навреме. И бъдете тактичен, ако случайно тя закъснее. Което не е никак малко вероятно при жените.

6. Бъдете инициативен. Задавайте добри въпроси. Слушайте. Усмихвайте се.

7. Докажете, че кавалерството не е отживелица. Да - тя е независима жена. Вярно е. Това обаче не означава, че не трябва да отворите вратата за нея.

8. Правете комплименти, но по подходящ маниер. Тя изглежда добре? Направете ѝ комплимент. Недейте обаче да прекалявате с ласкателствата. Ще изглежда така, сякаш сте толкова загорял, че нямате търпение да влезете в леглото с нея. Бъдете стилни.

9. Пожелайте ѝ лека нощ. Не се сбогувайте просто така с нея. Инициирайте ръкостискане, прегръдка или целувка по бузата. Не я оставяйте да "виси" неловко, без да я изпратите по подходящ начин. 

10. Подновете контакта с нея още на следващия ден. Забравете това глупаво правило за "трите дни". Ако сте си прекарали добре, споделете впечатленията си още на следващия ден. Тя ще го очаква.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ