10 проблема на това да излизате с грозна жена

28.07.2014, 17:30

И дебеланите имат нужда от любов

   
 
10 проблема на това да излизате с грозна жена

Грозните жени са като затворническите килии – всеки мъж е прекарал поне една нощ в една от тях, но никой не иска да говори за това. В тази, както и в много други ситуации, можем да си припомним една от мъдростите на Чарли Харпър от "Двама мъже и половина". Та, за такава ситуация великият чичо Чарли казва следното - "Всички искаме лъскавата ябълка от върха на дървото, но понякога трябва просто да вземем това, което е паднало на земята и да го изядем". Следвайки тази максима, ще ви разкрием пред какви проблеми неизбежно ще се изправите, ако ви се случи да вземете ябълка от земята. Или пък да я настъпите и тя да ви се залепи за подметката, което е горе-долу същото.

Колко точно грозна е тя?

Понякога се случва така, че наистина не осъзнаваме колко точно непретенциозен e външният вид на новата ни благоверна. В случая под "непретенциозен" имаме предвид че изглежда така сякаш са я удряли с лопата за сняг в мутрата. За да установите дали сте затънали до самото дъно, си отговорете на следния въпрос: Когато тя се разболее, на лекар ли я водите или на ветеринар?

Тя винаги ви открива на гъсто населени публични места

Също като ловните кучета, които откриват мъртва патица насред блато, тя може да ви открие навсякъде и по всяко време. Ако се разхождате някъде с приятели, може да чуете рязък и пронизителен рев, идващ от другия край на улицата. Замръзвате от ужас и има защо - "ТО" е дошло за вас.

Хората винаги се обръщат след нея

Но не в положителния смисъл.

Понякога ще иска да го правите на светнати лампи

Да правите секс с грозна жена на светнати лампи е все едно да се опитате да получите ерекция докато гледате операция за премахване на апандисит. Не само че мустаците ѝ ще ви боцкат и на определен етап тя ще поиска да е отгоре, но и никоя жена не би трябвало да издава звуците, които идват от нея.

Представата ѝ за мръсни приказки е малко различна

За разлика от нормалните момичета, които ни дават определени наставления по време на секс (няма смисъл да обясняваме какви точно), грозните мацки не само ще ви говорят с метафори, включващи храна, но и ще са доста надъхани да изпълнят тези си фантазии. Прекалено надъхани. Плашещо надъхани.

Изборът на парфюми ще бъде доста необичаен

Докато мажоритарната част от женското население използва парфюми с аромат на някакви плодове или цветя, то грозилите ще се доверят на по-познати за тях аромати, а именно такива от сорта на: торта, кюфтета, наденици, ребърца, глиган или мечка.

Тя ще иска да присъствате на всяка нейна проява

Тъй като за нея имането на обожател не е нещо обичайно понеже е, хм, грозна, тя ще иска да се фука с вас при всеки възможен повод и ще иска да посещавате абсолютно всяко мероприятие с нейно участие, дори това мероприятие да бъде защитата на титлата "Крал на ринга"... в кучешките борби.

Тя е лоялна. Прекалено лоялна.

Още щом видите въпросната жена, трябва да ви е ясно, че повече мъже са били на Луната, отколкото в нейните гащички. Лоялността е в кръвта на грозните жени вероятно заради дългата и ползотворна служба на техните роднини като полицейски кучета. Дори да ѝ кажете, че сте правили тройка с майка ѝ и сестра ѝ, тя пак ще ви обича. Което е проблем!

Тя ще иска да се запознае с приятелите ви

Тук светът ще свърши за вас. Всички знаем, че в мъжките компании неща като забиването на грозница не се прощават и ще бъдете подигравани през по-голямата част от предстоящия си живот. На нея също няма да ѝ се размине. Нищо чудно дружките ви да предложат да отидете в зоопарка, след което да започнат да сочат вашия женозавър и да викат "Господи, избягало е от клетката!".

След като сте излизали с грозно момиче ще ви бъде трудно да се върнете към готините

Красивите жени са свикнали да получават всичко наготово, тъй като всички искат да им угодят. За сметка на това грозните са свикнали да правят абсолютно всичко сами и точно затова до известна степен ще ви е трудно да се разделите с верния си помощник, който така охотно ви цепеше дървата и ви сменяше спуканите гуми. Ех,значи...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ