10 от най-идиотските секс контузии

03.11.2014, 16:20

Внимавайте бе, машини!

   
 
10 от най-идиотските секс контузии

Когато човек се възбуди здраво, често не може да мисли трезво и прави неща, които в нормално състояние не би извършил. Освен че правят секс без презерватив, което е много тъпо, разгонените и натопорчени хора си причиняват такива ужасни сексуални щети, че само като си помислим, ни настръхват космите по цялото тяло. Предлагаме ви да видите 10 от най-зловещите контузии, причинени по време на секс. И никога, ама никога не ги повтаряйте.

1. Пенисно отхапване вследствие на автомобилна катастрофа

През 2009 г. китайска секретарка извършва професионални орални ласки на своя шеф в колата му на паркинга. За тяхно голямо съжаление, докато те се облекчават устно, някакъв бус прави непремерени маневри и удря колата им. Ударът води до рязко затваряне на устата на секретарката, което пък от своя страна води до отхапан пенис. Естествено, следват писъци, крясъци и грозни гледки. Но още по-лошото е, че цялата случка е видяна и от частен детектив, нает от съпруга на китайката, който смята, че тя му изневерява.

2. Заклещване по време на секс във вода

"Penis captivus" - запомнете този термин. Това е когато пенисът се заклещи в нещо и не може да бъде изваден. През октомври тази година италианска двойка се отдава на сексуални ласки в океанските води на Порто Сан Джорджо. Изведнъж се случва нещо странно. Мъжът не може да си го извади и не след дълго разбира, че е заклещен. Двойката е откарана в болница, където на мацката ѝ е бита инжекция за отпускане на мускулите. В крайна сметка никой не е сериозно наранен, но срамът е вечен.

3. Лошото дилдо

Много секс инциденти стават заради играчки, чиято употреба цели да разнообрази сексуалния живот на двойката. Но когато мъж и жена от Мериленд решават да използват секс атрибути, не след дълго се озовават в болница. Двамата избират доста странно дилдо с резачка (истинска), чието неправилно използване води до разрязване на изкуствения пенис и сериозни наранявания по вагината на жената.

4. Петдневно анално дилдо

Не искаме да съдим никого, но съветваме всички, които обичат по-така нетипичните сексуални играчки, да внимават как ги използват. През декември 2013 г. британецът Найджъл Уилис решава да експериментира с анално дилдо, така че си поръчва вибриращо и си го поставя там, където слънчев лъч не може да проникне. Уви, мъжът не знае как да си го извади, освен това го е срам да каже на майка си, така че прекарва следващите пет дни в легнало положение и с вибриращ предмет в задника. Е, не успява да издържи повече и в крайна сметка вика линейка, но е твърде късно и след няколко часа умира от перфорация на червата.

5. Катастрофална тройка

Поучете се от историята на китаеца Чун Йе, който решава да вземе две мадами в колата си и да си спретне автомобилна тройка. Докато се забавляват обаче, някой закача ръчната и колата се забива в дърво, затискайки и двете жени. Мъжът излиза по бельо, за да намери помощ. Срамно, а?

6. Паднала в кладенец

Сексът на открито е нещо чудесно и освежаващо, но е добре, преди да се почнете, да огледате къде се намирате. Това е урок, научен от испанска двойка, която преживява кофти случка през април 2014 г. Мъжът и жената се срещат в популярен парк. Веднага се харесват и решават, че трябва да изконсумират привличането си. Намират по-скрито местенце, но не го проверяват и веднага разбират, че са направили грешка. Оказва се, че мястото, на което жената ляга, всъщност е прикрит кладенец. Тя пада, а "любовникът" ѝ отива да търси помощ. След час и половина палавницата е извадена.

7. Слощастно удължаване на пениса

Руснакът Григорий Топоров решава, че иска да има по-голям член и през 2008 г. отива на лекар, където му слагат изкуствено удължение. По време на по-дива сексуална сесия със съпругата му обаче, връхчето се чупи и се заклещва във вагината на жената. Горката съпруга е закарана в болница, където всичко минава добре и излишното тяло е извадено, но пък документите за развод се подписват скоропостижно.

8. Да паднеш през прозореца

Някои хора обичат да бъдат гледани докато правят секс. Например тази двойка от Китай, която през 2013 г. започва да прави секс пред прозореца у дома. За съжаление стъклото не е особено издържливо, така че не след дълго се троши и влюбените гълъбчета предприемат последен полет към паважа, където намират смъртта си.

9. Сексуална парализа

44-годишна жена от Нова Зеландия завинаги ще си спомня една конкретна вечер през 2011 г., в която с партньора ѝ се разгорещяват и той я ухапва здравата за врата. След няколко дни, както си гледа телевизия, изведнъж лявата ѝ ръка се парализира. В болницата лекарите са объркани и не могат да определят причината, докато не виждат синината на врата ѝ. Оказва се, че захапването е повредило артерията, което е довело до сърдечен удар.

10. Задушаване с кондом

Броейки мастурбацията за секс, включваме и тъжния случай на Гари Ашброк, който има много специален фетиш - обича да надува кондоми, да си ги слага на главата и после да се самозадоволява. През месец ноември 2007 г. съквартирантите му го намират мъртъв с кондом върху главата...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ