10 действия, които разкриват, че един мъж е отчаян

16.04.2015, 17:20

А от такива мъже жените бягат

   
 
10 действия, които разкриват, че един мъж е отчаян

Сещате ли се колко е досадно, когато някоя мацка много се лепне за вашата персона? У вас започват да се зараждат смесени чувства, защото хем я харесвате, хем искате да я разкарате. Е, такива неща се случват и в обратната ситуация - отчаяни мъже се мъчат с всички сили да привлекат вниманието на жената, която е завладяла сърцата и главите им (и двете).

Момчета, имаме да ви кажем само едно - отчаяният мъж действа на жените като мъж, който се е напикал - гледат да го избягват и се правят, че не го забелязват. Не попадайте в капана на отчаянието и ако се чудите дали пък не сте точно такъв загубеняк, ви предлагаме да сверите какво правите и ако съвпада със следващите 10 действия, то, имаме новина, отчаяняци!

1. Пишете ѝ аааааадски дълги съобщения

Мразим игричките и схемите, но истината е, че ако пращате на мацката по-дълги съобщения от нейните, ще я отблъснете. Такива са жените - обичат мистериите. А какво по-мистериозно от мъж, който не хаби много думи, за да каже това, което иска.

2. Да досаждате, ако тя не отговаря

Писали сте ѝ. Минават 15 минути, вие си проверявате телефона. Минава половин час - все още няма отговор. След час положението е същото. И тук вие взимате погрешното решение да ѝ напишете второ съобщение. Няма смисъл. Ако тя е наистина заета в работата, под душа е или е с приятели и не си гледа телефона, второто съобщение няма да помогне. А ако съзнателно ви игнорира, то тотално ще оплескате нещата. Бъдете мъж и изчакайте достойно. Ако така и не ви отговори, пишете ѝ пак след два-три дни. Ако и тогава си трае, замълчете и вие. Времето ви е прекалено ценно, за да го хабите в чакане.

3. Да ѝ се карате, че не ви отговаря

Едно от модерните "златни" правила на електронното общуване е никога да не питате дамата дали е получила съобщението ви и защо не ви е отговорила, защото подобен ход говори за категорична несигурност и ви издава, че сте стояли и сте си мислели защо тази жена не иска да ви пише, докато тя вероятно се е забавлявала някъде.

4. Да я затрупвате с подаръци, преди още да сте я опознали

По този начин може да привлечете вниманието ѝ, но няма да я накарате да ви хареса. Една здрава емоционална връзка може да се изгради спокойно само между двама души, без помежду им да стои купчина с подаръци. Може би си мислите, че трябва да ѝ покажете какво може да очаква от вас, но повечето жени биха се почувствали притиснати и задушени от подобно поведение.

5. Изведнъж ѝ казвате как се чувствате и я шокирате

Това обикновено се случва, когато един мъж е в "зоната на приятелството". Започнал да се държи само като приятел, той избягва да демонстрира чувства, за да не прогони момичето. В един прекрасен момент обаче осъзнава, че тя не го приема като потенциален партньор и решава, че единственият начин да я спечели истински е да каже всичко, което чувства. Тогава има два изхода от ситуацията - момичето елегантно му казва, че няма да стане или в по-редките случаи - се съгласява да опитат. При всяко положение във взаимоотношенията ви се случва рязка промяна, а виновни сте си само вие.

1494564

6. Посещавате я без предупреждение

Много е романтично, но само по филмите. В реалността е ужасяващо и адски, адски досадно. Твърде много мъже си позволяват да отиват изненадващо в работата на момичето, по което си падат, уж за да говорят с нея, но не осъзнават, че по този начин я карат едва ли не насила да комуникира с тях, а от това по-лошо няма.

7. Да сте винаги на разположение

Фразата "Когато кажеш, съм насреща" трябва да я забравите. Как искате една жена да се интересува от вас, ако ѝ давате знаци, че сте непрекъснато свободен и само я чакате да даде знак. Така само ще я отблъснете. Един уважаващ себе си мъж не си губи времето, а гледа да го запълва по пълноценен начин, а не в чакане мацката да се накани да се видят.

8. Да правите планове много напред в бъдещето

Често, когато много, ама много харесаме някоя жена, започваме мислено да си представяме как би изглеждал животът ни с нея занапред. Добре, да кажем, че това е нормална човешка реакция. Да кажем. Дори и да си представяте някакви неща, в никакъв случай не ги споделяйте с нея, освен ако не искате да избяга от вас с мръсна газ и нетипични за устата на дама псувни.

9. Създавате правила за връзката ви

Напоследък все повече мъже започват да се държат като жени и стават несигурната половина във връзката. Те първи започват да говорят за "сериозна" връзка, за изневери, правят скандали и изпадат в истерии. Какво се случва? Я се вземете в ръце и го давайте малко по-спокойно. И в никакъв случай не започвайте да говорите за правила на връзката ви, особено ако още нямате връзка.

10. Ревнувате я от другите мъже

Когато един мъж хлътне по някоя жена, той започва да изпада в дупката на ревността. Често ние, мъжете, правим грешката да ревнуваме от другите мъже в живота на жената, която харесваме. Това издава отчаяние и желание за тотален контрол. А знаете ли кои жени искат да бъдат контролирани още от самото начало на връзката? Никои.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ