10 грешки, които да не допускате на първа среща

22.08.2014, 19:13

Има неща, които трябва да ѝ бъдат спестени

   
 
10 грешки, които да не допускате на първа среща

Първата среща винаги е притеснителен момент, дори и за опитните свалячи – никога не се знае на какъв човек ще попаднете, което прави изпитанието още по-предизвикателно. Първата среща е моментът, в който сте в състояние и да я спечелите, и да я отблъснете завинаги. В притеснението си мъжете са склонни да говорят и правят неща, които отстрани изглеждат нелепи и неадекватни. Бъдете в кондиция и достатъчно съобразителни, за да не взимате децата си на срещата или пък да говорите за тях цяла вечер. Ето 10 грешки, които да не допускате на първа среща.

1. Не отивайте пияни на първа среща

1368760

Въпреки че това би трябвало да е ясно, има хора, които поемат риска да отидат подпийнали на среща. Не забравяйте, че това е моментът, в който най-много се нуждаете от свеж и остър ум, а алкохолът не помага за това. Не показвайте още от първия път неконтролируемостта си към спиртни напитки.

2. Не пушете на първа среща

1368756

Не палете цигара, особено ако възнамерявате срещата ви да приключи с целувка. В случай че не знаете, повечето нормални хора не обичат когато се целуват да усещат цигарения дъх на партньора си. Особено на първа среща.

3. Не забравяйте да се епилирате (за жените)

1368762

Надяваме се повече жени да го прочетат, защото това ще е в полза на мъжете. Дами, не поемайте риска, защото не знаете как ще приключи вечерта, а мъжете със сигурност обичат гладки крака.

4. Не говорете за брак и деца на първа среща

1368754

Никога не говорете за подобни обвързващи неща на първа среща, освен ако не искате да я разкарате или да ви помисли за обсебващ психопат.

5. Не говорете за секс

1368755

Ако искате сериозна и продължителна връзка с момичето, с което сте на среща, не говорете за секс. Това няма да я увери в сериозните ви намерения, а напротив.

6. Не говорете за проблемите си

1368757

Първата среща не е времето, в което да занимавате събеседника с проблемите си. Всъщност тя би трябвало да е забавна, а не отегчаваща.

7. Не закъснявайте

1368759

Кое е по-ценно от парите? Времето! Не може да си позволите да разполагате с времето на някого, както на вас ви е удобно, особено ако става въпрос за първа среща. Тръгнете два часа по-рано, но задължително бъдете точни.

8. Не я оставяйте да се прибира сама

1368753

Покажете, че сте джентълмен и проявете загриженост за това дали момичето ви се е прибрало вкъщи без никакви проблеми. Най-сигурният начин е да я закарате или изпратите до входната врата, дори пътят ви да е в обратната посока.

9. Не ѝ казвайте, че сте влюбен в нея...

1368758

...освен ако не искате първата ви среща да е последна. Дори да усещате, че тя споделя чувствата ви, по-добре не рискувайте.

10. Не коментирайте сметката в заведението

1368761

Не споменавайте нищо за сметката. Просто кротко и дискретно я платете без да го правите на въпрос. Преди всичко обаче се уверете, че сте си взели достатъчно пари.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ