Празниците идват! Подгрейте с най-скъпите водки на света

01.12.2014, 14:55

По една за отскок!

   
 
Празниците идват! Подгрейте с най-скъпите водки на света

Празниците идват, Коледа е тука, бъчвата е празна, но на кого му пука... Със сигурност не на тези, които могат да си позволят някоя от долупоказаните луксозни представителки на вълшебното спиртно въжделение - водката. Пригответе чашите и наточете лиги, защото само с това ще можете да напълните стъклените съдове след като разберете цената на най-скъпите водки в света...

1444651

Alize

Стойността на една бутилка, обсипана с диаманти "Сваровски", е 2000 долара. Създадена е специално за Деня на влюбените през 2007 г. Вътрешността на фамозната бутилка е пълна с коктейл Rose Alize, включващ френска водка, розова вода, ягода и маракуя.

1444645

Императорская коллекция

Свещената течност този път е поставена в истинско ръчно изработено яйце "Фаберже" на стойност 2400 долара.

1444648

Stolichnaya Elit

Тази водка е родена от нежната колаборация между чиста питейна вода от Хималаите и руска зимна пшеница. Цената е 3000 долара, а в комплекта ще намерите и златен нож за кубчета лед.

1444647

Oval Vodka

Дизайнът на тази класна водка принадлежи изцяло на производителите ѝ. Бутилката е инкрустирана със 7000 камъка "Сваровски", а с цена от 6922 долара можете да я намерите само в нощните клубове от много, много, много висок ранг.

1444646

Diva

Една от най-качествените водки, що се отнася до приготвянето ѝ. Diva преминава през тройна филтрация и пречистване със скъпоценни камъни, а в състава ѝ влиза чиста изворна вода, филтрирана с помощта на ледени кубчета. В средата на бутилката ще намерите верига от скъпоценни камъни, но цената от 1 милион долара може и да не ви позволи да ги откриете.

1444649

Russo-Baltique

Водката Russo-Baltique е производство на една от най-старите руски автомобилни марки със същото название, която наскоро възобнови производството си, а алкохолната течност идва, за да припомни на клиентите силните качества на марката с дизайн, вкус и цена на стойност 1,35 милиона долара.

1444650

LeBillionaire

Външният вид на императора сред водките е дело на студиото за бутиков дизайн LeonVeres, а същността на алкохолната напитка е калена след пречистване със скъпоценни камъни. Самата бутилка напоня за това с наличието на над 3000 елмаза по корпуса си. Цената - 3,7 милиона долара.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ