Най-скъпите годежни пръстени...

05.07.2018, 15:00

... красящи ръцете на знаменитости

   
 
Най-скъпите годежни пръстени...

Докато ти се чудиш как да събираш пари за годежен пръстен или на първо място дали въобще си струва да се сгодяваш, някои пръскат суми, каквито заплатата ти не би покрила до края на злощастния ти живот. И как се получи така, че теб цял живот те учат, че размерът няма значение, но някак си този лаф не важи за тези хора?

 

Джей Зи и Бионсе

Когато Бионсе и Джей Зи правят нещо, можете да им се доверите, че ще го направят, както си трябва. Ако случайно те интересува как известният рапър постави въпроса на живота си пред кралицата на съвременния поп през 2008 г., това стана с 18-каратов пръстен на стойност 5 милиона долара.

2074502

 

Канйе Уест и Ким Кардашян

Господин Уест е може би най-великият, когато става въпрос за предложения. Той нае целия АТ & Т парк в Сан Франциско, наблъска го с цял оркестър, свещи, близалки и близки на Ким, след което извади 15-каратов диамантен пръстен за 8 милиона долара, който Канйе сам е проектирал. Ако наистина е вярно, че диамантите са най-добрият приятел на жената, то рапърът снабди жена си с вечен другар.

2074501

 

Ричард Бъртън и Елизабет Тейлър

И когато си мислиш, че нещата не могат да станат още по-скъпи, научаваш, че британският актьор е купил на красавицата 33.19-каратов пръстен, чиято стойност достига почти до 9 милиона. Тейлър е известна със своята любов към бижутата, което може би е пречината да се е женила цели 8 пъти, два от които е с горкия Бъртън. 

2074499

 

Джеймс Пакър и Марая Кери

Въпреки че милиардерът Джеймс Пакър отдавна напусна Марая Кери, посочвайки като причина нейното разточителство, някак си е трудно да повярваме, че и той няма пръст за подобно поведение. Все пак 35-каратово бижу, които е красило ръката й, е струвало на Пакър безумните 10 милиона. Да не би наистина е очаквал, че кралицата на безсмислено големите диамантени пръстени ще се спре до тук?

2074500

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ