Най-богатите руски милиардери и техните млади гаджета

20.10.2017, 11:00

Все по-често срещано явление!

   
 
Най-богатите руски милиардери и техните млади гаджета

В последно време виждаме все повече и повече млади девойки, които са се лепнали на някой богат чичко. Мотивите в повечето случаи са ясни, но никога не можем да знаем със сигурност дали не става дума за истинска любов (ние не вярваме). Пък и ако бяхме на мястото на тези мъже, едва ли бихме се отказали от възможността да имаме до себе си красива и млада девойка.

Днес ще ви представим някои от най-популярните руски милиардери и техните млади, сексапилни партньорки.

Валентин Иванов и Лиса, 37 години разлика

1993283

Те се женят, когато тя е едва на 18 години, но според слухове тя е с него още от 14-годишна възраст. В момента той е на 55, но това не му е попречило да си намери ново гадже, веднага, след като с Лиса се разделят.

1993280

Анатолий Данилицкий и Слава, 38 години разлика

1993285

Александър Лебедев и Елена, 37 години разлика

1993284

Когато Елена е на 15 години, полицията я залавя, заради продажба на наркотици. Тогава баща ѝ моли Александър да им помогне с полицията, а той се влюбва в нея.

Влад Доронин и Кристина, 32 години разлика

1993281

За Влад знаем, че е бил с Наоми Кембъл, а след нея е имал още няколко гаджета. Изведнъж той започва все по-често да се появява с руски модел, който е малко по-възрастен от дъщеря му. Кристина е едва на 19, когато Влад я забелязва, а на 21 вече ражда първото им дете.

Николай Саркисов и Илона, 24 години разлика

1993279

Тя вече му е родила едно дете, а хората злословят, че тя досущ прилича на бившата му жена. Преди да бъде със Саркисов Илона е била с доста по-млади момчета, което ясно личи от снимките ѝ в Instagram. Но сега тя е съпруга на милиардера и на снимките ѝ вече преобладават яхти, вили, коли и други лъскави екстри.

Дмитрий Риболовлев и Дария

1993282

 

Те са забелязани няколко пъти на футболни мачове в Монако. Папараци казва, че всичките му предишни приятелки са блондинки и изглеждат еднакво.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ